Hosszú Katinkának bejött a róla szóló mém

Forrás: Facebook/tibiatya -
úszónő eső Tibi atya kép özönvíz világbajnok vihar mém Hosszú Katinka vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Világbajnok úszónőnkről vicces mém született a hatalmas vihar kapcsán. Az Iron Lady nem sértődött meg, sőt vette a lapot.

Ahogy ez általában lenni szokott, az internet népe ihletet merített a hétfő esti özönvízből, és elkezdődött a vicces képek gyártása. Természetesen Tibi atya sem maradhatott ki, és azonnal reagált, ráadásul Hosszú Katinka úszófenomén fotóját is bevetette:

Forrás: Facebook/tibiatya

Katinkának tetszett a mém és közösség oldalán megosztva a következőt írta: „Köszönöm ezt a képet, nagyon vicces!" - írta az Iron Lady.

Köteles László megható tette a focipályánhttp://www.life.hu/news/20150818-koteles-laszlo-futballista-meghato-tettet-hajtott-vegre-a-focipalyan-es-egy-beteg-kislannyal.htmlA Belgiumban játszó magyar futballista a hétvégén egy leukémiával küzdő, Lins nevű kislánnyal a karján ünnepelt a közönséggel és csapatával.News--Gyászol a sportvilág! Elhunyt Laborcz Tibor labdarúgóhttp://www.life.hu/news/20150818-elhunyt-laborcz-tibor-labdarugo.htmlCVSE egykori labdarúgója rövid lefolyású betegség után, 77 éves korában hunyt el. NewsThinkstockElhunyt Arsen Dedić, Horvátország leghíresebb énekesehttp://www.life.hu/news/20150818-arsen-dedic-horvatorszag-leghiresebb-enekese-sanzonlegendaja-elhunyt.htmlHosszantartó, súlyos betegség után életének 78. évében Zágrábban elhunyt Arsen Dedić dalszerző, énekes.NewsOrigoCuki Vuk bevette a londoni lakásthttp://www.life.hu/news/20150817-cuki-roka-aludt-egy-ablak-parkanyan-londonban.htmlA vörös róka fogta magát, és London egyik lakóházának ablakpárkányát választotta alvóhelyéül.News--Csont és bőr kutyusért fogtak össze a netenhttp://www.life.hu/news/20150817-bubut-a-26-kilosra-fogyott-kutyust-a-cerberos-allatvedo-egyesulet-aktivistai-mentettek-meg.htmlBubu, a 26 kilósra fogyott kutyus egy miskolci tanyára tántorgott be utolsó erejével. Az ebnek legalább 50 kilót kellene nyomnia.News--Egy beteg kislány táncától olvadozik most az internet népehttp://www.life.hu/news/20150814-igy-meg-biztos-nem-lattal-kisgyermeket-csipot-razni-a-beteg-audrey-nethery-bebiszitterevel-ropja.htmlA beteg kislány videójáért megőrült az internet népe: mindenkit levett a lábáról Audrey észvesztő tánca.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.