Szexrabszolgaként tartottak fogva egy fiatal lányt - nyakörvet kapott, kínozták és interneten árulták

Forrás: PhotoAlto/Laurent Hamels -
emberrablás szex nyakörv szexrabszolga rablás internet kínzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Garázsukban tartott fogva egy fiatal férfi és egy nő egy elrabolt húszéves lányt. 

Az emberrablók, Aldair Hodza és Laura Sorensen a lányt kínozták, a húsáig levágták a körmét, a sebeibe fehérítőt öntöttek, nyakörvet kapott, láncra verték, és rendszeresen bántalmazták. A pár szexrabszolgaként tartotta fogva a rémült fiatal lányt a garázsban, de az interneten is árulták. Mint kiderült: az idegenek a szexuális aktusokért fizettek az elrablóknak.

Illusztráció Forrás: PhotoAlto/Laurent Hamels

A lánynak végül sikerült elmenekülnie: a pár nem szívesen hagyta otthon magára a rabszolgát, ez volt az egyetlen szerencséje. Az egyik úton ugyanis egy másik autóban utazó férfi kiszúrta, hogy a lány milyen rossz bőrben van, felírta az autó rendszámát, és jelentette a rendőrségen. Így végül az eltűnése után két héttel sikerült kiszabadítani a nőt a fogságból.

„Soha nem lesz képes a lány normális kapcsolat kialakítására azt átélt borzalmak miatt. Olyan dolgokat tettek vele, amire szinte még szavak sincsenek” – nyilatkozta Henry Hudson bíró, miután kihirdette az ítéletet, fejenként 40 év szabadságvesztést a két emberrablónak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.