Magyarok is retteghetnek, hogy kiderül a félrelépésük

Forrás: Thinkstock -
Ashley Madison félrelépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hacker támadásnak köszönhetően nyilvánosságra kerültek az egyik legnagyobb házasságtörésre szakosodott társkereső oldal, az Ashley Madison tagjainak adatai. Már térképen is látható, melyik magyar városokból léptek félre a legtöbben.

Az oldal arra szolgál, hogy a házas emberek könnyen találjanak maguknak szeretőt. A Huffington Post szerint a Fehér Házban és az amerikai kongresszusban dolgozók közül is százak vannak rajta a kiszivárgott listákon, ez pedig óriási problémákhoz vezethet.

Forrás: Thinkstock

A 37 millió hűtlenkedő között jócskán akadtak magyarok is. Még térkép is felkerült az internetre, amelyen látható, melyik településekről kerestek szeretőket a magyarok. A piros pontokkal jelzett helyeken a házasságtörők több, mint 85 százaléka férfi, a fehét pontoknál férfiak és nők is félreléptek.

Forrás: Telegraph

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.