"Láttam a babát, azt hittem, halott" - Forgalmi dugóban született egy csecsemő

Születés szülés járókelő New Jersey forgalmi dugó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két arra járó segítette világra egy forgalmi dugóban ragadt pár babáját az egyesült államokbeli New Jersey egyik part menti országútján.

A The Asbury Park Press című lap szerint a New Jersey-i Middletownból való Rose és Trevor Abbud épp a kórházba tartottak szombat este, amikor egyértelművé vált, hogy babájuk nem vár tovább. A férfi lehúzódott az útról, dudálni kezdett és hívta a mentőket.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

„A feleségem sikoltozott. Láttam a babát és azt hittem, hogy halott” - idézte fel Trevor a lapnak. A betegápolóként dolgozó Sarah Wood és a mentős Lauren Kammerer épp egy közeli tengerparti klubban voltak, amikor felfigyeltek a riadalomra és azonnal a helyszínre siettek. Nem sokkal később megszületett Bella Rose Abbud.

Kammerer szerint az apa egészen addig jajveszékelt, amíg végre tudatosult benne, hogy a felesége és a baba is jól vannak, majd később mindenkit megkönnyebbülten megölelt. Az édesapa szerint újszülött kislánya egészséges és jól van. A párnak már van egy 18 hónapos kisfia.

Szórakozóhelyen verték meg a 18 éves fiút - Hamarosan meghalthttp://www.life.hu/news/20150824-szorakozohelyen-vertek-meg-a-18-eves-fiut-hamarosan-meghalt.htmlEgy görög üdülőhelyen található diszkó mellett bántalmaztak egy 18 éves fiút, aki épp érettségije eredményét várta. NewsThinkstock15 ember meghalt, több tízezren maradtak fedél nélül a Goni tájfun miatthttp://www.life.hu/news/20150824-a-goni-tajfun-a-fulop-szigeteken-puszitott-15-ember-meghalt-32-ezren-maradtak-fedel-nelkul.htmlÓriási pusztítást végzett a Fülöp-szigeteken a Goni tájfun, mely eddig 15 halálos áldozatot követelt, 32 ezer embernek pedig el kellett hagynia az otthonát. News--Esővel tér vissza a kánikulahttp://www.life.hu/news/20150824-az-idojaras-jelentes-szerint-kedden-esovel-ter-vissza-a-kanikula.htmlA keddi záporok és zivatarok után szerdától már ismét meleg, száraz időre számíthatunk.NewsThinkstockHatalmas szerencséje volt az autópálya pihenőhelyén hagyott román kislánynakhttp://www.life.hu/news/20150824-az-autopalya-pihenohelyen-hagyott-8-eves-roman-kislany-meglett-es-nagy-szerencseje-volt.htmlSzakértők szerint csak a jó szerencsének köszönhető, hogy épségben megtalálták azt a 8 éves román kislányt, akit szülei egy magyarországi autós pihenőhelyen hagytak véletlenül.NewsOrigoÚjra megnyitották a Mount Everestet a hegymászók előtthttp://www.life.hu/news/20150824-a-mount-everest-ujra-megmaszhato-az-aprilisi-foldrenges-utan.htmlNégy hónappal a számos halálos áldozatot követelő nepáli földrengés után újra megnyitották a hegymászók előtt a Mount Everestet, a világ legmagasabb hegycsúcsát.NewsThinkstockTragédia! Életét vesztette egy motoros Budapestenhttp://www.life.hu/news/20150823-tragedia-eletet-vesztette-egy-motoros-budapesten.htmlA helyszínen meghalt az a motoros, aki egy autóval ütközött vasárnap délután Budapesten a XVI. kerületben.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.