György hercegnek öltözött egy felnőtt férfi - Videó!

fotó Katalin hercegnő videó újságíró György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Max Knoblauch úgy gondolta, nagyon elegáns herceg válna belőle, és egy napra György herceg bőrébe bújt. Nem tudtuk, sírjunk vagy nevessünk.

A Mashable újságírója lemásolta, és méretre vágatta a kis Görgy herceg által eddig hordott darabokat, és ezeket viselve sétálgatott a nyílt utcán. A 23 éves Max elképesztően viccesen adta elő a kisfiút, amiről egy videó is készült. Elmondása szerint nem volt könnyű beleélnie magát a szerepbe, hiszen Katalin és Vilmos herceg gyermekének megformálása igen nehéz feladat - írja a Mashable.

Visszatér a kánikula: Csapadék sehol sem valószínűhttp://www.life.hu/news/20150826-az-idojaras-elorejelzes-szerint-visszater-a-kanikula.htmlHála a Kárpát-medence felett kiépülő anticiklonnak, egyre szárazabb és melegebb levegő érkezik hazánkba, így csütörtökön már újra 30 fok köré kúszhat a hőmérő higanyszála.News--Meghalt a kisfiú, aki kiesett az ablakonhttp://www.life.hu/news/20150826-meghalt-a-kisfiu-aki-kiesett-az-ablakon-1.htmlKedden este kiesett egy második emeleti ablakból egy kisfiú. Szerdán a kórházban életét vesztette.NewsThinkstockTavaly 9 évesen az Év Természetfotósa - Ma már saját kiállításai vannak!http://www.life.hu/news/20150825-tavaly-egy-kilenc-eves-kisfiu-nyugozte-le-a-fotos-tarsadalmat.html1964 óta minden évben megrendezik azt a fotóversenyt, amit a londoni Nemzeti Történeti Múzeum szervez, és indít fiataloknak. Tavaly egy 9 éves spnayol kisfiú lett a nyertes, aki azóta beindította saját fotós karrierjét. News--60 éve házasok, de még megvan az esküvői torta - A mai napig esznek belőle!http://www.life.hu/news/20150825-hatvan-eve-eszik-ugyan-azt-a-tortat-amit-az-eskuvojukon.htmlKettős érzelem fut át az emberen, mikor megnézi az erről az amerikai házaspárról készült videót. 60 évvel ezelőtt kötötték össze az életüket, de még mindig megvan nekik az esküvői tortájuk maradéka.News--Te mit csinálnál máshogy, ha újraélhetnéd a fiatalságodat?http://www.life.hu/news/20150825-ezt-csinalnak-mashogy-az-idosek-ha-ujra-fiatalok-lehetnenek.htmlNem meglepő, hogy a mai felgyorsult világban a nők sokszor nem találják a helyüket. Egy újabb felmérés szerint 5-ből 4 nő érzi, hogy túl nagy rajta a nyomás, és a nők 80%-a nem boldog.NewsThinkstockSok év után újra kedvenc kertészével pózolt Eva Longoria: Jesse Metcalfe még mindig szexi!http://www.life.hu/news/20150823-sok-ev-utan-ujra-kedvenc-kerteszevel-pozolt-eva-longoria-jesse-metcalfe.htmlKi ne emlékezne Jesse Metcalfe és Eva Longoria viszonyára a Született feleségekből? Nos, ők biztosan jól emlékeznek rá.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.