Mosatlan szexuális játékszerek, melegpornó, macska ürülék – ezeket találták a virginiai lövöldöző otthonában

szexuális játékszer kutatás melegpornó lövöldözés rendőrség öngyilkosság számítógép furcsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton élő adásban ölte meg egykori kollégáit egy virginiai férfi. A támadó lakását átkutatva a rendőrség különös dolgokra bukkant.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a 41 éves Bryce Williams élő adásban lőtte le két egykori kollégáját, a 24 éves riportert, Alison Parkert és a 27 éves operatőrt, Adam Wardot. A férfi, aki fel is vette tettét, nem sokkal később öngyilkos lett, és a kórházban belehalt sérüléseibe.

Forrás: MTI/AP/WDBJ/-------------------

A rendőrség tegnap délután átkutatta Bryce Williams lakását, ahol mosatlan szexuális játékszereket, melegpornót és macska ürüléket is találtak - írja a Mirror. A harmadik emeleti lakásban egy számítógép is volt, ahol órákig dolgozott egy elborult kiáltványon a gyilkosság előtt. A hűtő tele volt a saját képeivel, amint éppen televíziós riporterként tevékenykedik.

A férfiről a szomszédjai nem voltak jó véleménnyel, és sokszor furcsának találták a viselkedését: „Durva és arrogáns volt. A legtöbb szomszéd azt szerette volna, ha elmegy innen. Már többen panaszkodtak is rá a főbérlőnél" - nyilatkozták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.