Így kösd be helyesen a cipődet! - Vicces oktató videó

Forrás: Thinkstock -
videó cipőfűző cipő vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyermekkorunkban sokan az óvodában tanultuk meg, hogyan is kell bekötni helyes a cipőnket. Ian Fieggen szerint a mai napig sokan rosszul csináljuk.

Fieggent sokan a cipőfűzők professzorának is hívják, és az elmondása alapján az emberek többsége helytelenül köti a cipőjét. A férfi most feltalálta az "Ian csomónak" nevezett módszert, amivel szerinte sokkal gyorsabban tudjuk megkötni a surranónkat, sőt, még a gyerekek is könnyebben tanulják meg. A férfi szerint még a balkezesek is jobban boldogulnak vele. - írja az Independent.

Mi jót nevettünk a videón, hiszen már az is elképesztő, hogy a valakinek ez a legnagyobb problémája az életben.

Vajon ez a módszer tényleg jobb? Forrás: Thinkstock

Szörnyű! Élve eltemettek egy 16 éves lánythttp://www.life.hu/news/20150827-elve-eltemettek-egy-fiatal-lany-aki-harom-honapos-terhes-volt.htmlAz orvosok halottá nyilvánították, majd eltemették azt a fiatal lányt, akiről később kiderült, hogy még élt a temetés alatt. NewsThinkstockTaroltak az interneten a magyar kosarasok - Elképesztő videó!http://www.life.hu/news/20150827-letarolta-az-internetet-a-magyar-kosarasok-videoja.htmlA legnagyobb videómegosztó portált szinte felrobbantotta a magyar kosaras csapat elképesztő felvétele, amin a Face Team bravúrjain és Budapest szépségein egyaránt gyönyörködhetünk.News--Fagylaltárus lett az egykor menő újságíró - Miért hagyta ott jól fizető állását?http://www.life.hu/news/20150827-noelle-hancock-ujsagiro-otthagyta-jol-fizeto-allasat-es-most-egy-egzotikus-szigeten-arul-fagyit.htmlNoelle Hancock egykor dollármilliókat keresett évente újságíróként Manhattanben, ő mégis valami másra vágyott. A 35 éves nő története az egész világot bejárta.News--Élő adásban lőttek le egy újságírót és egy operatőrt - Volt munkatárs a gyanúsítotthttp://www.life.hu/news/20150826-elo-adasban-lelottek-egy-ujsagirot-es-egy-operatort-amerikaban.htmlEgy virginiai tévécsatorna riporterét és operatőrét élő adásban agyonlőtték.NewsOrigoAutóbalesetet szenvedett a népszerű útifilmeshttp://www.life.hu/news/20150827-levison-wood-utifilmes-autobalesetet-szenvedett-a-himalajanal.htmlForgatás közben szenvedett balesetet Levison Wood: a Két lábon a Nílus mentén sorozat készítője a Himalájánál sodródott el autójával az útról.News--Gyászol a sportvilág! Elhunyt a világhírű hokijátékoshttp://www.life.hu/news/20150827-ron-chico-maki-vilaghiru-kanadai-hokijatekos-76-eves-koraban-elhunyt.html76 éves korában elhunyt Ron ’Chico’ Maki, a Chicago Blackhawks egykori legendás jobbszélsője.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.