Hőségriadó! Mostantól négy napig 34-35 fok lesz

Forrás: Thinkstock -
hőségriasztás időjárás hőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életbe lépett a másodfokú hőségriasztás, amely kedd éjfélig tart.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a következő napokban egyre melegebb levegő áramlik az ország fölé és sok lesz a napsütés, emiatt a napi középhőmérséklet szombattól keddig 25 Celsius-fok körül, illetve az Alföldön jellemzően e fölött alakul - írja az Origo.

Forrás: Thinkstock

A számítások szerint szerdán érkezik majd egy hidegfront, amely véget vet a hőségnek. Az előrejelzés szerint a várható legmagasabb hőmérséklet mind a négy nap 34-35 Celsius-fok lesz.

A meteorológiai szolgálat előrejelzése alapján az országos tisztifőorvos adta ki a másodfokú hőségriasztást.

A budapesti főpályaudvarokon és a nagyobb vidéki állomásokon ingyen ásványvizet biztosít utasainak a MÁV-Start.

Olyan retró és klasszikus sütikkel búcsúzik a Jégbüfé, mint a „málnahabos”http://www.life.hu/news/20150828-jegbufe-bezaras-retro-sutik-malnahabossal-bucsuznak.htmlHatvanhárom év után bezár a belvárosi Jégbüfé. A legendás cukrászda klasszikus süteményekkel búcsúzik, amikért hosszú sorok kígyóznak. NewsFotó: Margitay Klára/Life.huSzörnyű tragédia: felakasztotta magát a 12 éves kislányhttp://www.life.hu/news/20150828-szornyu-tragedia-felakasztotta-magat-a-12-eves-kislany-nem-tudta-feldolgozni-edesanyja-halalat.htmlSokkoló hír járta ma be a világsajtót: egy 12 éves kislány nem tudta feldolgozni édesanyja halálát. Úgy gondolta, az az egyetlen megoldás, ha követi őt a halálba.NewsOrigoGyakrabban és többet késünk, mióta van okostelefonunkhttp://www.life.hu/news/20150828-gyakrabban-es-tobbet-kesunk-miota-van-okostelefonunk.htmlA technológia segít minket abban, hogy többet késsünk, mint valaha. Mióta ugyanis okostelefonunk van, bárhonnan szóban és írásban is értesíthetjük ismerőseinket, hogy késni fogunk. Az emberek fele örömmel hazudik arról is, hogy éppen mi akadályozza meg őt abban, hogy időben célba érjen – derül ki egy friss brit kutatásból.NewsThinkstockHűha! Cristiano Ronaldo egy magyar sztárfocistával szelfizetthttp://www.life.hu/news/20150828-marozsan-dzsenifer-kozos-kepet-keszithetett-a-vilagsztar-cristiano-ronaldoval.htmlMarozsán Dzsenifer igazán szerencsésnek mondhatja magát: közös képet lőhetett a portugál világsztárral, Cristiano Ronaldóval.NewsOrigoJó dolga van! Ezért a süniért rajong az internethttp://www.life.hu/news/20150828-agyba-kapja-a-reggelit-a-suni.htmlSokan megirigyelhetnénk a cuki sündisznó dolgát, aki ágyban lefetyelheti kedvenc italát.News--Jó dolga van! Ezért a süniért rajong az internethttp://www.life.hu/news/20150828-agyba-kapja-a-reggelit-a-suni.htmlSokan megirigyelhetnénk a cuki sündisznó dolgát, aki ágyban lefetyelheti kedvenc italát.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.