Ha most indulnál haza a Balatonról, ne tedd!

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
dugó M7
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolc kilométeres torlódás alakult ki az M7-es autópályán Budapest felé Polgárdi és Balatonvilágos között vasárnap délután egy kigyulladt személyautó miatt.

Polgárdi térségében, a 81-es kilométerszelvénynél egy autó a szalagkorlátnak ütközött és kigyulladt. A balesetben ketten sérültek meg. A műszaki mentés idejére az utat időszakosan félpályán lezárták, ennek következtében nyolc kilométeres torlódás alakult ki, amely csak lassan szűnik meg.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

Ezt látni kell! 100.000 lufi árasztotta el a londoni Covent Gardenthttp://www.life.hu/news/20150830-100-000-lufi-arasztotta-el-a-londoni-covent-gardent.htmlA napokban egészen átalakult a 19. századi épület. A piacot lufik lepték el, de nem is akármennyi!News--Ezt látni kell! 100.000 lufi árasztotta el a londoni Covent Gardenthttp://www.life.hu/news/20150830-100-000-lufi-arasztotta-el-a-londoni-covent-gardent.htmlA napokban egészen átalakult a 19. századi épület. A piacot lufik lepték el, de nem is akármennyi!News--Csonkolás! Szörnyű baleset történt az Arany János utcai metrómegállóbanhttp://www.life.hu/news/20150829-csonkolas-szornyu-baleset-tortent-az-arany-janos-utcai-metromegalloban.htmlBudapesten, az M3-as metró Arany János utcai megállójában történt a szerencsétlen baleset.NewsThinkstockDurva! Szándékosan rúgta fejbe ellenfelét a női focista: Sokkoló videó!http://www.life.hu/news/20150829-szandekosan-rugta-fejbe-ellenfelet-a-noi-focista-sokkolo-video.htmlDöbbenetes dolog történt a brazíliai Acre állam női futsalbajnokságának minapi fordulójában.NewsOrigoHőségriadó! Mostantól négy napig 34-35 fok leszhttp://www.life.hu/news/20150829-hosegriado-szombattol-keddig-mostantol-negy-napig-34-35-fok-lesz.htmlÉletbe lépett a másodfokú hőségriasztás, amely kedd éjfélig tart.NewsThinkstockSokkoló! Patkányok marcangoltak halálra egy újszülöttethttp://www.life.hu/news/20150829-patkanyok-marcangoltak-halalra-egy-ujszulottet-egy-indiai-korhazban.htmlLapinformációk szerint húgyuti problémák miatt operálták meg azt az újszülöttet, aki az intenzív osztályon az életét vesztette az indiai Ándhra Prades egyik kórházában. A tragédiának azonban semmi köze nem volt a pici állapotához...NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.