Bevásárlókocsiban felejtette a gyermekét egy anya - Az internet lázong!

Forrás: Thinkstock -
bevásárlókocsi család anya gyermek botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 27 éves amerikai édesanya a múlt hétfőn a szupermarket bevásárlókocsijában fejeltette a kéthónapos kisfiát. Most utálkozók hadával kell megküzdenie.

A négygyermekes nő azzal védi magát, hogy sietnie kellett, és ezért hagyta ott a gyermeket. A kisbabának az ijedségen kívül más baja nem lett. Cherish Peterson a CBS 5 amerikai hírcsatornának nyilatkozott, amiben elmondta, hogy szörnyű hibát vétett, de ettől eltekintve nagy jó anya, és gondos szülő. A nő aznap szörnyű nagy rohanásban volt, mert az egyik unokaöcs születésnapjára siettek, de meg kellett állniuk édességet venni. A nagy sietségben véletlenül otthagyta a kis Huxtont. - látható a CBS 5 riportjában.

család, A kisgyermekes szülők legjobb barátja Forrás: Thinkstock

"Mielőtt elindulok az autóval, rendszerint a helyére tolom a bevásárlókocsit. Most siettünk, és a bejárat mellett parkoltunk, így otthagytam a bevásárlókocsit, beszálltam és indultunk. Mikor észrevettem, hogy Huxton nincs az autóban azonnal indultam vissza és 40 perc múlva már a karjaimban tartottam őt." -mondta az anya.

A magára hagyott gyerekre egy phoenixi rendőr talált rá, aki egy közeli fodrászatba ment be a gyerekkel, majd elkezdte keresni a szüleit. A botrány ekkor tört ki: a fodrászat néhány dolgozója egy fotót tett közzé a Facebookon, ahová azt írták, hogy "Valaki a boltunk előtt hagyott egy gyereket."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.