hőségriasztás csapadék hőmérséklet kánikula Nyár felmelegedés ősz figyelmeztetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét első napjaiban még folytatódik a kánikula, akár 37 Celsius-fokos forróság is lehet. A hőségriasztás kedd éjfélig van érvényben.

A meteorológiai nyár utolsó napján is napos időre lehet számítani, legfeljebb vékony fátyolfelhőzet jelenhet meg időnként az égen, csapadék nem lesz. A legalacsonyabb hőmérséklet 14-21, a legmagasabb 32-37 fok között várható.

Forrás: Thinkstock

A tartós hőség miatt hétfőre is másodfokú figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat a fővárosra és Pest megyére, továbbá Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Tolna és Veszprém megyére.

Kedden, szeptember elsején derült, napos, száraz idő valószínű. A leghidegebb órákban 15-20 fok lehet, napközben 31-36 fokig melegszik a levegő.

A hét további napjain fokozatosan mérséklődik a nappali felmelegedés, és egyre többfelé lehet számítani záporokra, zivatarokra. A hétvégén néhol már csak 20 fok körül alakulnak a maximumok.

Gyászhír! Elhunyt az Ébredések írójahttp://www.life.hu/news/20150830-elhunyt-oliver-sacks-neves-brit-neurologus-iro-aki-orvosi-esettorteneteivel-valt-vilaghiruve.htmlOliver Sacks februárban jelentette be, hogy gyógyíthatatlan, daganatos betegségben szenved.News--Mi történt? Teljesen eltorzult Nicki Minaj arca: Fotó!http://www.life.hu/news/20150830-nicki-minaj-arca-teljesen-eltorzult-furcsa-fotot-tett-kozze-instagram-oldalan.htmlLegutóbb Sarka Kata és Szabó Zsófi tettek közzé olyan fotót, melyen szörnyen festettek eltorzított fejükkel. Most Nicki Minaj is hasonló szelfit készített.News--Valaki most nagyon örül - Íme, az eheti hatos lottó számokhttp://www.life.hu/news/20150830-ime-az-eheti-hatos-lotto-szamok.html923 271 950 üti a szerencsés markát, aki eltalálta mind a 6 számot.NewsOrigoNégy emeletet zuhant Szacsvay László feleségehttp://www.life.hu/news/20150830-szacsvay-laszlo-szinesz-felesege-negy-emeletet-zuhant.htmlEgyelőre tisztázatlan körülmények között kizuhant az ablakon a színész felesége.NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoEgy legendára emlékezünk: Ma lenne 57 éves Michael Jacksonhttp://www.life.hu/news/20150829-michael-jackson-1958-augusztus-29-en-szuletett-igy-ma-lenne-57-eves.htmlMichael Jackson 1958. augusztus 29-én született, így ma töltené be 57. életévét. A legenda hat éve nincs köztünk...News--Íme, az internet legjobban öltözött macskája: fotók! http://www.life.hu/news/20150829-ez-a-cica-aztan-szereti-ha-oltoztetik-fotok.htmlBeöltözött cirmos cica tartja lázban az internetet (és még élvezi is).NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.