Budapest is ott van a világ 10 legtöbbet fotózott városai között

Forrás: Origo -
fotózás lista Magyaroroszág turizmus Budapest város
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar főváros lett a világ 10. legtöbbet fotózott helye, ezzel pedig olyan városokat előzött meg, mint például Prága vagy Barcelona.

Többen fotózták Budapestet, mint Prágát vagy épp Madridot - derül ki a Washinton Post cikkéből.

Forrás: Origo

A földrajzi hely- és képmegosztókkal foglalkozó Panoriamo oldal adatai szerint New York az első, Róma a második, és Barcelona a harmadik legtöbbet fényképezett város. Budapest a 10. helyre került az összesítés alapján, a legtöbb kép pedig a Szent Istán Bazilikánál készült, ahol az első magyar király, Szent István feltételezett jobb kezét is őrzik - írja az amerikai oldal.

Megdőlt a budapesti melegrekord: Újpesten több mint 35 fokot mértekhttp://www.life.hu/news/20150831-megdolt-a-budapesti-melegrekord-ujpesten-tobb-mint-35-fokot-mertek.htmlHétfőn Újpesten 35,6 fokot mértek, ezzel megdőlt a több mint hatvan éves melegrekord. A következő napokban az ország nagy részén még kánikula lesz, hét végére jön az enyhülés.NewsThinkstockHoppá! Magyarországon koncertezik a Scorpions!http://www.life.hu/kult/20150901-scorpions-50-eves-jubileumi-turneja-magyarorszagra-februar-29en-erkezik.htmlAz 50 éves banda jubileumi koncertkörútja február 29-én ér hazánkba. A Scorpions a Papp László Budapest Sportarénában lép fel.Kult--Budapesten járt a Da-Vinci kód szerzője, Dan Brownhttp://www.life.hu/news/20150831-a-da-vinci-kod-iroja-budapesten-fotozkodott-az-operahaz-kapujaban.htmlA világhírű amerikai regényíró Budapest egyik legnépszerűbb turisztikai látványossága, az Operaház elől csekkolt be a hétvégén. News--Kiderült! Íme, Magyarország kedvenc sorozatkaraktere - meglepő eredményhttp://www.life.hu/sztarok/20150827-kiderult-ki-magyarorszag-kedvenc-sorozatkaraktere-meglepo-eredmeny-joey-a-jobaratokbol.htmlArra kértünk benneteket, hogy szavazzatok, és döntsétek el ti, hogy ki a Magyarországon futó vagy futott sorozatok kedvenc karaktere. Meglepő eredmény született.TV + Sztárok--Budapesten bérelnél lakást? Így készülj a következő hónapokban! http://www.life.hu/news/20150817-budapesten-es-tobb-egyetemi-varosban-is-nottek-a-lakasberleti-dijak.htmlBudapesten, Pécsen, Debrecenben, Szegeden - 4-33 százalékkal nőttek tavalyhoz képest a lakásbérleti díjak, Győrben viszont csökkent a kiadó lakások átlagos díja.NewsThinkstockHűha! Cristiano Ronaldo egy magyar sztárfocistával szelfizetthttp://www.life.hu/news/20150828-marozsan-dzsenifer-kozos-kepet-keszithetett-a-vilagsztar-cristiano-ronaldoval.htmlMarozsán Dzsenifer igazán szerencsésnek mondhatja magát: közös képet lőhetett a portugál világsztárral, Cristiano Ronaldóval.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.