Egy gyerek megsegítésére szervezett gyűjtést a hírhedt rab, Charles Bronson

Forrás: Twitter -
Charlie Bronson börtön rab Charles Bronson Charlie Salvador Charles Salvador segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírhedt bűnöző, Charles Bronson hallott a kis Taylor Lewis Marshall küzdelméről, és bűnöző szíve azonnal meglágyult. 

Négyszer amputálták már a mindössze egyéves kisfiú testrészeit. A baba olyan súlyosan beteg, hogy Nagy-Britannia legismertebb rabja, Charles Bronson is küzd érte.

Forrás: Twitter

Korábban vérmérgezést kapott a kisfiú, amelyet csodával határos módon túlélt. Több ujját és az egyik lábát is elvesztette. Bronson, hogy a baba segítségére lehessen, új művészeti alkotások készítésébe kezdett, melyeket aukciókon szeretne értékesíteni, hogy a befolyt összegből a kisfiú műlábat kaphasson. A bűnöző, aki életfogytiglani büntetését tölti már 40 éve, egyébként nagyon ügyesen rajzol, fest.

A kampányában sokan segítenek, és sok pénzben reménykednek.

A kis harcos élete végéig biztosan antibiotikumokat fog szedni. Az őt egyedül nevelő édesanyjának nincs pénze műlábra, remélhetőleg Bronson képeiből összejön az ára.

Elkerüli a szerencse a Schumacher családot: Újabb versenybalesetet szenvedett Mickhttp://www.life.hu/news/20150901-michael-schumacher-fia-mick-schumacher-ujabb-versenybalesetet-szenvedett.htmlMichael Schumacher 15 éves fia a Sachsenringen rendezett második verseny első körében ütközött össze két versenytársával.News--Megdőlt a budapesti melegrekord: Újpesten több mint 35 fokot mértekhttp://www.life.hu/news/20150831-megdolt-a-budapesti-melegrekord-ujpesten-tobb-mint-35-fokot-mertek.htmlHétfőn Újpesten 35,6 fokot mértek, ezzel megdőlt a több mint hatvan éves melegrekord. A következő napokban az ország nagy részén még kánikula lesz, hét végére jön az enyhülés.NewsThinkstockElárverezik a Titanicon felszolgált utolsó ebéd egy étlapját http://www.life.hu/news/20150831-elarverezik-a-titanicon-felszolgalt-utolso-ebed-egy-etlapjat-es-egyeb-relikviakat-a-titanicrol.htmlA Titanicon felszolgált utolsó ebéd étlapját az 1. számú mentőcsónak egyik utasa, Abraham Lincoln Salomon mentett meg a tragikus sorsú hajóról: a dokumentum leütési árát 50-70 ezer dollár (14-20 millió forint) közé becsülik.NewsOrigoDjokovic lett az UNICEF új jószolgálati nagykövetehttp://www.life.hu/news/20150831-novak-djokovic-teniszezo-lett-az-unicef-uj-joszolgalati-nagykovete.htmlA 28 éves teniszsztárt nagy megtiszteltetés érte: az UNICEF jószolgálati nagykövetté választotta.News--Kétgyermekes női sofőr indult az országos kamionversenyen - Micsoda elszántság!http://www.life.hu/news/20150831-lipcsie-eva-az-egyetlen-noi-induloja-az-orszagos-kamionversenynek.htmlLipcsei Éva nem fél a kihívásoktól. A 47 éves, két gyermekét egyedül nevelő, kijokushinkai karatéban sárga öves versenyzőnő előtt semmi sem lehetetlen, hiszen meggyőződése, hogy a női sofőrök sokkal óvatosabbak és fegyelmezettebbek, mint férfitársaik.NewsOrigoÍgy még senki sem élvezte a pancsolást - Tündéri videó!http://www.life.hu/news/20150831-kutya-nagyon-elvezi-a-pancsolast.htmlAkár erről a golden retrieverről is írhatták volna a Pancsoló kislány című számot, annyira élvezi a lavornyi vizet.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.