Gyászol a magyar zenei világ - Elhunyt Bölcskey Mihály

zene rendező producer Bölcskey Mihály
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Facebookon kért segítséget az ötvenéves rendező-producer, de már nem tudták megmenteni.

"Ennél megdöbbentőbb talán nincs is. A Facebookon segítségért kiáltva halt meg egy barátom néhány órával ezelőtt. Mike Bolcskey, a Rock TV egyik megálmodója és létrehozója. Legyen könnyű az útja, hiszen ő is "lehunyt szemmel csak világot cserélt" - közölte Horváth Attila dalszerző a zene.hu-val.

"KIpEst Katoha J u CA 24!!!" – ezek voltak Bölcskey Mihály utolsó szavai a Facebook-­oldalán vasárnap délután. Öt perce volt kint a segélykérése, amikor az egyik ismerőse bajt sejtve felhívta őt. Mivel Mike nem vette fel a telefont, kocsiba pattant, hogy megnézze, mi történt a barátjával - írja a Bors. Mike barátja és a mentők azonban már nem jutottak be időben a lakásba.

"Külföldön voltam, amikor a világhálón értesültem a tragédiáról. Érzékenyen érintett, mert sokat segített, készített nekünk videoklipeket, és több koncertünket is felvette. Tudtuk, hogy nagybeteg, de azt nem, hogy pontosan mi volt a baja" – nyilatkozta a Borsnak Nagy Feró, akinek zenekarát, a Beatricét is Mike karolta fel annak idején.

"Nyugodj békében, Mike Bolcskey! Hatalmas veszteség a távozásod!" - tette közzé Tóth Szabi, a Sugarloaf együttes tagja a tragédia hallatán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.