Nincs mese, Katalinnak is ott kell lennie Erzsébet királynő ünnepségén

Forrás: AFP/Phil Noble -
Erzsébet királynő Katalin hercegnő Károly herceg Katalin hercegné rekord ünnepség uralkodás Viktória királynő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit uralkodónő szeptember 9-re tűzte ki rekordidejű uralkodása megünneplésének időpontját, amelyre Katalin hercegnét és Vilmos herceget is meghívta.

Először elutasította, később azonban engedett családja unszolásának Erzsébet királynő, hogy megemlékezzenek a brit történelem példátlan idejű uralkodásáról.

Forrás: AFP/Phil Noble

A brit uralkodónő szeptember 9-én ad vacsorát skóciai birtokán, ahová Vilmos herceg és Katalin hercegné is hivatalos. A kétgyerekes hercegné az utóbbi időben sorra mondta le a meghívásait, legutóbb például húga, Pippa Middleton jelent meg helyette egy barátja esküvőjén Vilmos herceg oldalán, miután Katalin az utolsó pillanatban úgy döntött, nem megy el a mennyegzőre.

Ezúttal azonban királynői parancsra kénytelen lesz előmerészkedni norfolki birtokáról, ahová második gyermeke, a kis Sarolta hercegnő születése után húzódott vissza. A hírek szerint Károly herceg nem lesz ott az ünnepi vacsorán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.