Már 66 éves Richard Gere, Hollywood legsármosabb színésze

Forrás: AFP/Tiziana Fabi -
Julia Roberts film Richard Gere buddhista Micsoda nő! születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak férfiak, akiken nem fog az idő vasfoga, és a kor előrehaladtával csak még vonzóbbá válnak. Ilyen a ma 66. születésnapját ünneplő Richard Gere is, aki hollywoodi szívtipróként vonult be a történelembe.

A szívdöglesztő sztár egyik legismertebb szerepe, a Julia Roberts főszereplésével készült Micsoda nő című film, amelynek zongoraszólóját is ő maga írta. Sőt, nemrég a 25. évforduló alkalmából újra megismételték a film híres csókjelenetét. A világsztár már húsz éve buddhista, emelett a szívén viseli a tibetiek sorsát. Gyakran röppentek fel hírek arról, hogy homoszexuális, de ezt sosem bizonyította senki.

Richard Gere és Julia Roberts a Micsoda nő! című filmben Forrás: Northfoto

Gere egyébként négy évig volt a gyönyörű szupermodell, Cindy Crawford férje. Jelenleg egy nála 33 évvel fiatalabb nővel osztja meg az ágyát, akivel nemrég egy romantikus nyaraláson is részt vettek.

Richard Gere Forrás: AFP/Mario Laporta

Ma az egyik legismertebb, és leghíresebb színészek között tartják számon, és kora ellenére még ma is nők milliói rajonganak az amerikai színészért.

Richard Gere Forrás: AFP/Tiziana Fabi

Megható vallomás: Mindent Katalinnak köszönhet Vilmos herceghttp://www.life.hu/news/20150901-vilmos-herceg-katalin-hercegnenek-koszonheti-boldogsagat-egy-uj-konyv-szerint.htmlNem más, mint Katalin hercegné az oka annak, hogy Vilmos herceg végre tudja, milyen érzés családban élni.News--A férjet gyanúsítják a világhírű zongoraművész meggyilkolásávalhttp://www.life.hu/news/20150901-natalia-strelchenko-orosz-zongaramuvesz-ferjet-gyanusitjak-a-no-meggyilkolasaval.htmlNatalia Strelchenko orosz származású norvég zongoraművész férjét gyanúsítják a világhírű zenész meggyilkolásával.News--Más bűncselekményben is érintett lehet Oscar Pistorius?http://www.life.hu/news/20150831-oscar-pistorius-paralimpikon-cellajat-atkutatta-a-rendorseg.htmlÁtkutatta a rendőrség a paralimpikon celláját, miután feltételezésük szerint szoros barátságot ápolhatott a cseh bűnözővel és egyben börtöntársával, Radovan Krejcirrel.News--Elkerüli a szerencse a Schumacher családot: Újabb versenybalesetet szenvedett Mickhttp://www.life.hu/news/20150901-michael-schumacher-fia-mick-schumacher-ujabb-versenybalesetet-szenvedett.htmlMichael Schumacher 15 éves fia a Sachsenringen rendezett második verseny első körében ütközött össze két versenytársával.News--Megrázó fotók! Megverték, majd fotós barátja megörökítettehttp://www.life.hu/news/20150831-megorokitette-megvert-baratnojet-a-fotos.htmlMegrendítő képek láttak napvilágot a Facebookon. Brooke Beatont a saját párja verte meg, amit fotós barátnője nem hagyott szó nélkül.NewsOrigoElárverezik a Titanicon felszolgált utolsó ebéd egy étlapját http://www.life.hu/news/20150831-elarverezik-a-titanicon-felszolgalt-utolso-ebed-egy-etlapjat-es-egyeb-relikviakat-a-titanicrol.htmlA Titanicon felszolgált utolsó ebéd étlapját az 1. számú mentőcsónak egyik utasa, Abraham Lincoln Salomon mentett meg a tragikus sorsú hajóról: a dokumentum leütési árát 50-70 ezer dollár (14-20 millió forint) közé becsülik.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.