Háromezer meztelen biciklis került egy ifjú pár esküvői fotójára

Forrás: Thinkstock -
esküvő fotó akció pucér meztelen Városháza bicikli testfestés vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Háromezer meztelen és testfestett kerékpárossal készített esküvői fotót egy philadelphiai pár.

Ross Cohen és Blair Delson szombat este fogadott örök hűséget egymásnak. Épp a városháza szomszédságában pózoltak, amikor mintegy háromezer pucér, festett testű vagy alsóneműt viselő biciklis özönlötte el a környező utcákat.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Úgy döntöttek, hogy nem várják meg, amíg a meztelen sereg elhalad, hanem feldobják egy kicsit az esküvői fotósorozatot. „Megláttuk őket és úgy döntöttem, akcióba lépek, sprintelni kezdtem a magas sarkúmban és az esküvői ruhámban” - idézte fel Delson.

Cohen felkapta kedvesét és megpördült vele a tömegben, majd mindketten pacsiztak a pucér kerékpárosokkal, akik örömmel üdvözölték a párt. „Nagyon vicces volt” - jegyezte meg Delson.

Az ifjú házasok már azt is tudják, hogy miként fogják megmagyarázni a rendhagyó esküvői képeket jövőbeli gyerekeiknek. „Amikor eljön a te napod, csak szeresd az életet és éld át a pillanatot” - fogalmazta meg röviden az újdonsült férj. A képeket ide kattintva nézheted meg!

A Philly Naked Bike Ride-ot a Nemzetközi Meztelen Kerékpáros Felvonuláshoz kapcsolódóan szervezik meg évente. Az akció idén mintegy háromezer embert mozgatott meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.