Pont kerülhet a Madelein-ügy végre

Forrás: Origo -
pénz rendőrség Madeleine-ügy lezárás nyomozás Scotland Yard
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2007 őszén eltűnt kislány ügyében indított nyomozást egy újabb nyilatkozat szerint hamarosan lezárhatják.  De vajon miért?

Valószínűleg azért, mert a Scotland Yard eddig 11 millió fontot, átszámítva körülbelül 5 milliárd forintot költött a nyomozásra, és komoly eredményt nem tudnak felmutatni, pedig az ügyön 31 nyomozó dolgozik.

Forrás: Origo

"Tudom, mi történt Madeleine-nel" - Megoldódik a rejtély?

Egy norvég tisztánlátó úgy gondolja, megoldotta az utóbbi évek egyik legrejtélyesebb és leghírhedtebb gyermek-eltűnési ügyét. Olvasd el a Life.hu cikkét!

John O'Connor a Metropolitan Rendőrség egykori vezetője megkérdőjelezte a rendőrök munkáját, miután rengeteg pénzt költöttek, de letartóztatás azóta sem történt. O’Connor szerint eljött az idő, hogy pont kerüljön az ügy végére, és a nyomozást véglegesen lezárják.

„Nem szabad feladni a reményt!" – Így tartják a lelket az eltűnt Madeleine szüleiben


A kis Madeleine eltűnésének története annak idején az egész világsajtót bejárta. Mindeközben a dél-afrikai Zephany 17 év után a csodával határos módon előkerült – most a lány szülei üzentek Madeleine szüleinek, hogy ne adják fel a reményt. Itt elolvashatod az üzenetüket!
Háromezer meztelen biciklis került egy ifjú pár esküvői fotójárahttp://www.life.hu/news/20150902-haromezer-meztelen-biciklis-kerult-egy-ifju-par-eskuvoi-fotojara.htmlHáromezer meztelen és testfestett kerékpárossal készített esküvői fotót egy philadelphiai pár.NewsThinkstockItt a lehűlés! Már csak órák kérdése és felveheted a pulóveredhttp://www.life.hu/news/20150902-jon-a-hidegfront-vege-a-kanikulanak.htmlVéget ért a hőségriadó, előbb az ország nyugati részére érkezik meg a hidegfront, később mindenhol előkerülhetnek a melegebb ruhadarabok. News--Kiderült: egy kábel mentette meg Szacsvay László felesége életét http://www.life.hu/news/20150902-szacsvay-laszlo-a-nemzet-szinesze-felesege-kizuhant-az-ablakon-egy-kabel-menthette-meg-az-eletet.htmlA mai napiig tisztázatlan, miként zuhant ki az ablakon szombaton Szacsvay László felesége. Úgy tudni, az asszony egy kábernek köszönhetően élte túl a 15 méteres zuhanást. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoMegölte babáját, majd hónapokig a kicsi testével élt együtt egy nőhttp://www.life.hu/news/20150901-megolte-babajat-majd-honapokig-a-kicsi-testevel-elt-egyutt-egy-no-christina-colantino.htmlLetartóztatták a huszonnyolc éves Christina Colantinót, aki megölte kisbabáját, majd hónapig együtt élt a holttesttel.NewsOrigoGyászol a magyar zenei világ - Elhunyt Bölcskey Mihály http://www.life.hu/news/20150901-elhunyt-bolcskey-mihaly-rendezo-producer.htmlA Facebookon kért segítséget az ötvenéves rendező-producer, de már nem tudták megmenteni.NewsHalálra gázolt a HÉV egy nőt Szigetszentmiklósonhttp://www.life.hu/news/20150901-halalra-gazolt-a-hev-egy-not-szigetszentmikloson.htmlHalálra gázolt a HÉV egy nőt Szigetszentmiklóson, a Fürdő utcai átkelő közelében kedd délután - tájékoztatta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.