Nők, pénz, luxus - Ez a férfi az Instagram új császára!

Forrás: Instagram/marijuanadon -
Michael Straumietis kép luxus prostituált Dan Bilzerian Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Straumietis egy hónap alatt több mint 70 ezer követőt szerzett az Instagramon. A képei többségén dögös hölgyek és elképesztő luxus szerepelnek. 

Ki ne ismerné a pókerjátékosból lett milliomost, Dan Bilzeriant, akivel még Zimány Linda is fotózkodott? A férfi közel 50 milliót nyert, bár nem tartja magát jó játékosnak. Azóta létrehozott egy Instagram profilt, aminek mára 12 millió követője van. A fotók többségén prostituáltak, fegyverek, és luxusjárgányok láthatóak. Ezt viszi most tovább Michael Straumietis, aki a pókeres babérjaira törne.

Marijuanadon és a csajok Forrás: Instagram/marijuanadon

A fotókat a Daily Mail szúrta ki, amelynek munkatársai rögön utána is néztek a vállalkozónak. A 34 éves férfi MarijuanaDon néven fut az Instán. Főleg tápszerek árusításával fogalkozik, melyeket marihuána termeléshez használnak. Michael cége igen nyereséges lehet, hiszen magángépekkel, és feltűnően csinos nőkkel pózol a legtöbbet. Michael 23 éves kora óta foglalkozik marihuána termesztéssel, és az elmúlt években elképesztő vagyonra tett szert.

A drogok és a nők Michael életének mindennapját képezik Forrás: Instagram/marijuanadon

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.