Saját férfiasságát csonkolta egy menekült Debrecenben

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
öncsonkítás pénisz férfiasság rendőrség menekült Debrecen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes eset rázta meg a közvéleményt: a minap Debrecenben egy férfi csonkolta saját péniszét. 

Állampolgári bejelentés alapján mentek ki a debreceni rendőrkapitányság munkatársai ahhoz a férfihoz, aki saját férfiasságát csonkolta.

Illusztráció Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

"Szeptember 2-án, 3 óra 40 perc körül Debrecen külterületén, a 4-es számú főúton igazoltattak egy kommunikációra képtelen, zavartan viselkedő férfit, akin sérülések voltak láthatóak. A járőrök a férfihoz mentőt hívtak, a mentőszolgálat munkatársai a sérültet kórházba szállították. A rendőrök az egészségügyi intézmény területén addig voltak jelen, amíg sikerült megállapítaniuk a 38 éves, Magyarországon menekültkérelmet előterjesztett férfi személyi adatait. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi saját magának okozta sérülését, sérelmére bűncselekményt nem követtek el" - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya a Life.hu-val.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.