szívmelengető orr kutya fotós inspiráció közösségi oldal imádnivaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő képeket készít a német amatőr fotós, Gabi Stickler. A lány 2014-ben kezdte a fotózást, és legjobban a kutyája inspirálja.

Mali, a Golden Retriver gazdája szerint imádnivaló, és nagyon türelmes az apró állatokkal, akikkel rendszeresen le is kapja őt. A lány még annyit osztott meg magáról a közösségi oldalán, hogy egyszerűen imádja a kutyája orrát.

/1509/A_leg20159493340

Íme, a legújabb őrület: a kopaszdinnyehttp://www.life.hu/news/20150904-a-kopaszdinnye-a-legujabb-orulet.htmlA dinnyeszezon legvégén még kipróbálhatod ezt az elképesztő ötletet, ami egy kora őszi kerti partin nagyot üthet.News--Így játszik egymással a gorillakölyök és a kisfiú - Videó!http://www.life.hu/news/20150903-ugy-jatszott-egyutt-a-gorilla-es-a-kisfiu-mint-ket-ovodas.htmlElképesztően cuki felvételre bukkantunk a legnagyobb videómegosztó portálon! Kamoi, a kölyökgorilla és egy kisfiú együtt játszadoznak az üvegen keresztül. NewsOrigoAnyatejből is készíthető jégkrém - Nyalnád?http://www.life.hu/news/20150903-anyatejbol-is-keszitheto-jegkrem.htmlKatie Hopkins tévéshow-jában kínálta meg Calum Bestet egy kis egzotikus jégkrémmel.NewsThinkstockParádés visszatérésre számíthatunk Harry hercegtőlhttp://www.life.hu/news/20150903-harry-herceg-is-reszt-vesz-az-angol-legiero-emlekrepulesen.htmlA brit trónörökös hamarosan hazatér afrikai szolgálatából, és nemsokára a levegőben láthatják viszont alattvalói az angol légierő emlékrepülésén.News--Elképesztő fotók! 40 kiló gyapjút növesztett az évekre elkóborolt juhhttp://www.life.hu/news/20150903-40-kilo-gyapjut-novesztett-az-evekre-elkoborolt-juh.htmlHarminc pulóver elkészítéséhez elegendő gyapjúval került elő Chris, az évekkel ezelőtt elkóborolt merinói juh Ausztráliában.News--Elhunyt a Walt Disney-filmek sztárja, Dean Joneshttp://www.life.hu/news/20150903-elhunyt-dean-jones-a-walt-disney-filmek-sztarja.htmlNyolcvannégy éves korában elhunyt Dean Jones, aki leghíresebb szerepeit A kicsi kocsi Walt Disney-sorozatban játszotta. A Parkinson-kórban szenvedő színészt szerdán érte a halál Los Angelesben.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.