Sokkoló! Templomban erőszakolt meg egy 6 éves lányt egy amerikai férfi

Forrás: Thinkstock -
kiskorú szexuális erőszak megrontás szex nemi erőszak templom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kislány épp az észak-karolinai templom mosdójába igyekezett, amikor a visszaeső gyermekmolesztáló, William Brandon Coffey elkapta és megerőszakolta. 

Szörnyű eset sokkolta az amerikai közvéleményt: egy hatéves kislányt egy észak-karolinai templomban erőszakolt meg egy visszaeső gyermekmolesztáló, aki a mosdóba igyekezve kapta el a gyereket.

Forrás: Thinkstock

Berántotta a mellékhelyiségbe, befogta a száját, hogy ne lehessen hallani, ahogyan sikoltozik, majd megerőszakolta. Ezután szabadon engedte a kislányt, aki azonnal a szüleihez rohant, akik szintén a templomban tartózkodtak. Kérdőre vonták a gyereket, miért pisilt be, a kislány pedig elmondta, mi történt. Azonnal értesítették a rendőrséget, a férfit - aki korábban is molesztált már kislányokat - azonban csak később tudták kézre keríteni.

Óriási csőtörés a Kolosy térnél – Vízben úszik a kereszteződéshttp://www.life.hu/news/20150904-oriasi-vizoszlop-az-obudai-kolosy-ternel-feltehetoen-csotores-miatt.htmlKörülbelül 15 méter magas vízoszlop áztatja a piros lámpánál várakozókat az óbudai Kolosy térnél.NewsOrigoUngár Anikó gyászol - 104 évesen elhunyt az édesanyjahttp://www.life.hu/news/20150904-ungar-aniko-buvesz-es-eloadomuvesz-gyaszol-mert-104-eves-edesanyja-elhunyt.htmlA napokban örök álomra szenderedett Ungár Anikó édesanyja, Lilike néni, aki 104 éves volt, és akire lánya a legnagyobb szeretettel emlékszik. News--Szívmelengető fotók! Ez a legédesebb kutyaorr a világonhttp://www.life.hu/news/20150904-gabi-stickler-amator-fotost-kutyaja-orra-inspiralja-imadnivalo-fotokat-keszit-rola.htmlElképesztő képeket készít a német amatőr fotós, Gabi Stickler. A lány 2014-ben kezdte a fotózást, és legjobban a kutyája inspirálja.News--Elképesztő fotók! 40 kiló gyapjút növesztett az évekre elkóborolt juhhttp://www.life.hu/news/20150903-40-kilo-gyapjut-novesztett-az-evekre-elkoborolt-juh.htmlHarminc pulóver elkészítéséhez elegendő gyapjúval került elő Chris, az évekkel ezelőtt elkóborolt merinói juh Ausztráliában.News--Íme, a legújabb őrület: a kopaszdinnyehttp://www.life.hu/news/20150904-a-kopaszdinnye-a-legujabb-orulet.htmlA dinnyeszezon legvégén még kipróbálhatod ezt az elképesztő ötletet, ami egy kora őszi kerti partin nagyot üthet.News--Elhunyt a Walt Disney-filmek sztárja, Dean Joneshttp://www.life.hu/news/20150903-elhunyt-dean-jones-a-walt-disney-filmek-sztarja.htmlNyolcvannégy éves korában elhunyt Dean Jones, aki leghíresebb szerepeit A kicsi kocsi Walt Disney-sorozatban játszotta. A Parkinson-kórban szenvedő színészt szerdán érte a halál Los Angelesben.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.