Megható! Terápiás kutyákat simogathattak a menekültek

Forrás: Olvasói fotó -
kutya menekült menekültek terápiás kutya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu olvasója levélben mesélte el kedves történetét: terápiás kutyákkal csalt mosolyt a menekült gyerekek arcára.
"Kedves Life.hu! Tegnap este értem be a Déli pályaudvarra Zora kutyámmal egy kerékpáros túra után. Arra lettem figyelmes, hogy amikor áttoltam a kerékpárom a tranzit zónan, három menekült gyermek kezdte el simogatni a kutyám mosolyogva. Jó volt látni őket. Ezért úgy döntöttem hogy a terápiás kutyás barátaimmal meglepjük a menekült gyermekeket egy kis játékkal és simogatással. A képek magukért beszélnek, még a szülők körében is volt mosoly játék. Csak ne mindig a negatívum jöjjön le" -írta a hölgy, aki fotókat is készített a gyerekekről és az ebekről.
Forrás: Olvasói fotó

A gyerekek nagyon örültek a négylábúaknak.

Forrás: Olvasói fotó

A terápiás kutyák

Sokan még nem is hallottak a kutyás terápiáról, pedig Magyarországon már 15 éve egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a négylábú doktorok. Kipróbáltuk, a módszer tényleg bevált. Olvasd el a cikket ITT!

Az egyik kislány édesanyja is megsimogatta a terápiás állatokat.

Forrás: Olvasói fotó

Jövő héten temetik el Czeizel Endréthttp://www.life.hu/news/20150904-jovo-heten-temetik-el-czeizel-endret.htmlMegvan a nemrég elhunyt Czeizel Endre temetésének időpontja.NewsFotó: Zsigmond László/Life.huInterjút adott a tengerbe fulladt szír kisfiú nagynénjehttp://www.life.hu/news/20150904-a-tengerbe-fulladt-szir-kisfiu-kanadaban-elo-nagynenje-interjut-adott-a-cnn-nek.htmlTima Kurdi Kanadába akarta menekíteni Szíriában élő családját. Bár a kanadai hatóságok elutasították a menedékkérelmüket, a család mégis rászánta magát a végzetes tengeri útra Európába.News--Óriási csőtörés a Kolosy térnél – Vízben úszik a kereszteződéshttp://www.life.hu/news/20150904-oriasi-vizoszlop-az-obudai-kolosy-ternel-feltehetoen-csotores-miatt.htmlKörülbelül 15 méter magas vízoszlop áztatja a piros lámpánál várakozókat az óbudai Kolosy térnél.NewsOrigoSokkoló! Templomban erőszakolt meg egy 6 éves lányt egy amerikai férfihttp://www.life.hu/news/20150904-templomban-eroszakolt-meg-egy-kilenc-eves-kislanyt-egy-amerikai-ferfi.htmlA kislány épp az észak-karolinai templom mosdójába igyekezett, amikor a visszaeső gyermekmolesztáló, William Brandon Coffey elkapta és megerőszakolta. NewsThinkstockHalálos fenyegetést kapott a menstruációs vérével fotózkodó lányhttp://www.life.hu/news/20150904-halalosan-megfenyegettek-a-menstruacios-verrel-fotozkodo-lanyt.htmlHalálos fenyegetést kapott Louelle Denor, aki saját, mestruációs vérrel borított kezéről lőtt nemrég egy szelfit, amit meg is osztott Instagramon.NewsOrigoKiderült, mi okozta Amanda Peterson haláláthttp://www.life.hu/news/20150903-kiderult-mi-okozta-amanda-peterson-halalat.htmlNegyvenhárom évesen hunyt el Amanda Peterson, színésznő, akit a Bérbarátnő álomáron című filmből ismertek a legtöbben. Kiderült, masszív drogtúladagolás okozta halálát. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.