Sokkoló! Szülei attól rettegnek, hogy szexrabszolgát csinálnak az eltűnt Timiből

Forrás: Facebook/ Eltűnt gyerekek -
szex szexrabszolga csellengők eltűnés Bodó Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy búcsúlevelet is hátra hagyott a néhány napja eltűnt fiatal lány, Bodó Tímea, aki arra kérte szüleit benne: ne keressék. Családja attól tart, hogy a férfi, aki megszöktette a lányt, szexrabszolgát csinál majd belőle.  

Szülei belebetegedtek a bánatba, amióta Timi eltűnt. Édesanyja a Blikknek úgy nyilatkozott, sokkot kapott, amikor szeptember 3-án reggel üresen találta Timi ágyát. Az anya szerint lánya nagyon furcsán viselkedett eltűnése előtt, a család arra gyakakszik, hogy egy férfi szöktette meg.

Forrás: Facebook/ Eltűnt gyerekek

A család szerint Timi összebarátkozott egy külföldi fiatalemberrel, aki Budaörsön lakik. A lány, eltűnése előtt néhány nappal, ennek a fiúnak a bátyjával találkozott. Timi édesanyja megpróbálta elérni a fiút, aki nem volt hajlandó segíteni, sőt ellenségessé vált. Az édesanya legnagyobb félelme az, hogy lányából szexrabszolát csinálnak, akik magukkal csalták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.