Fordulópont a Madeleine-ügyben: mégis folytatódik a nyomozás

Forrás: Origo -
rendőrség Madeleine-ügy eltűnés kislány nyomozás portugál Madeleine McCann brit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legutóbbi fejlemények szerint a rendőrség pontot akart tenni az immár 8 éve eltűnt Madeleine McCann ügy végére, ám a legfrissebb jelentések most arról szólnak, hogy együtt dolgozik tovább a portugál és a brit rendőrség a kislány ügyén.

A lisszaboni rendőrség megerősítette a hírt, miszerint júliusban levelet kaptak a brit Scotland Yard nyomozóitól, akik biztosították őket arról, hogy továbbra is számíthatnak a segítségükre a nyomozás során.

Forrás: Origo

„Ez a levél mutatja, hogy a nyomozás továbbra is életben van.

Minden idők legszörnyűbb gyermekrablásai

Tavaly március végén különleges videó jelent meg, melyben arra hívják fel a szülők figyelmét, hogy gyermekeik milyen könnyen elcsábíthatók, és elrabolhatók. A legnagyobb probléma, hogy a legtöbben azt hisszük, velünk ez nem történhet meg. A baj azonban bármikor bekövetkezhet.A Life.hu szomorú és különleges történeteket gyűjtött össze.

"Tudom, mi történt Madeleine-nel" - Megoldódik a rejtély?http://www.life.hu/news/20150826-egy-tisztanlato-allitolag-tudj-mi-tortent-madeleine-mccannel.htmlEgy norvég tisztánlátó úgy gondolja, megoldotta az utóbbi évek egyik legrejtélyesebb és leghírhedtebb gyermek-eltűnési ügyét. NewsOrigoKislányokat kényszerített orális szexre egy nőhttp://www.life.hu/news/20150905-egy-fiatal-no-kislanyokat-kenyszeritett-oralis-szexre.html9 év börtönre ítélték azt az édesanyát, aki két kiskorú lányt kényszerített arra, hogy orálisan elégítsék ki.News--Sokkoló! Szülei attól rettegnek, hogy szexrabszolgát csinálnak az eltűnt Timibőlhttp://www.life.hu/news/20150905-bodo-timeat-megszoktettek-szulei-attol-tartanak-szexrabszolgat-csinalnak-belole.htmlEgy búcsúlevelet is hátra hagyott a néhány napja eltűnt fiatal lány, Bodó Tímea, aki arra kérte szüleit benne: ne keressék. Cssaládja attól tart, hogy a férfi, aki megszöktette a lányt, szexrabszolgát csinál majd belőle. NewsOrigoMegható! Terápiás kutyákat simogathattak a menekültekhttp://www.life.hu/news/20150904-terapias-kutyakat-simogattak-a-menekultek.htmlA Life.hu olvasója levélben mesélte el kedves történetét: terápiás kutyákkal csalt mosolyt a menekült gyerekek arcára.News--Diana tényleg terhes volt a balesetkor - Nyilvánosságra kerültek a boncolás eredményeihttp://www.life.hu/news/20150905-diana-terhes-volt-a-balesetkor-a-hivatalos-boncolasi-eredmenyek-szerint.html18 évvel a hercegnő halála után nyilvánosságra kerültek a boncolási adatok, melyek megerősítették: Diana terhes volt a baleset pillanatában, mely kioltotta az életét. News--Figyelmeztetést adtak ki: egész napos záporokra, zivatarokra számíthatunkhttp://www.life.hu/news/20150905-az-idojaras-elorejelzes-szerint-szombaton-egesz-nap-zaporokra-es-zivatarokra-szamithatunk.htmlAz Országos Meteorológiai Szolgálat 5 megye kivételével az ország egész területére figyelmeztetést adott ki a várható eső miatt. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.