Szexőrült szarvascsorda tartja rettegésben az autósokat Devonban

Forrás: Thinkstock -
autópálya párzás Anglia autós rendőrség időszak Devon szarvascsorda figyelmeztetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Javában tart a gímszarvasok párzási időszaka, amely miatt arra kérik a devoni rendőrök az autósokat, vezessenek óvatosan.

Főleg a hajnali és az esti időszakban kell jobban figyelnie az utakon az autósoknak a túlfűtött szarvasok miatt - írja a Mirror.

Forrás: Thinkstock

A rendőrségnek többen jelentették már azt a körülbelül 20 szarvasból álló hordát, akik a Devon körüli utakon láttak. A szakértők arra figyelmeztetnek, a párzási időszak miatt a bikaszarvasok agresszívvá válhatnak, aki találkozik velük, állítsa le a autóját, és várja meg, míg letérnek az útról.

Kislányokat kényszerített orális szexre egy nőhttp://www.life.hu/news/20150905-egy-fiatal-no-kislanyokat-kenyszeritett-oralis-szexre.html9 év börtönre ítélték azt az édesanyát, aki két kiskorú lányt kényszerített arra, hogy orálisan elégítsék ki.NewsThinkstockSosem látott kép a világsztárról! Így még nem láttad az ifjú Kevin Baconthttp://www.life.hu/news/20150905-kevin-bacon-sosem-latott-keppel-unnepelte-hazassagi-evfordulojat-kyra-segdwick-szinesznovel.htmlKevin Bacon és Kyra Segdwick immár 27 éve, hogy összeházasodtak. A színész ez alkalomból egy cuki, eddig még nem látott fotóval köszöntötte feleségét.News--A szülinapos Beyoncét csupasz popsijával a címlapon köszöntötte a Voguehttp://www.life.hu/news/20150905-beyonce-fenekevel-koszontotte-a-szuletesnapjan-az-enekesnot-a-vogue-magazin.htmlEgy olyan nagy esemény előtt, mint minden idők leghíresebb popdívájának születésnapja, az ikonikus divatmagazin sem sétálhatott el szó nélkül.News--Diana tényleg terhes volt a balesetkor - Nyilvánosságra kerültek a boncolás eredményeihttp://www.life.hu/news/20150905-diana-terhes-volt-a-balesetkor-a-hivatalos-boncolasi-eredmenyek-szerint.html18 évvel a hercegnő halála után nyilvánosságra kerültek a boncolási adatok, amelyek megerősítették: Diana terhes volt a baleset pillanatában, amely kioltotta az életét. News--Fordulópont a Madeleine-ügyben: mégis folytatódik a nyomozáshttp://www.life.hu/news/20150905-folytatodik-a-nyomozas-az-eltunt-madeleine-mccann-ugyeben.htmlA legutóbbi fejlemények szerint a rendőrség pontot akart tenni az immár 8 éve eltűnt Madeleine McCann ügy végére, ám a legfrissebb jelentések most arról szólnak, hogy együtt dolgozik tovább a portugál és a brit rendőrség a kislány ügyén.NewsOrigoInterjút adott a tengerbe fulladt szír kisfiú nagynénjehttp://www.life.hu/news/20150904-a-tengerbe-fulladt-szir-kisfiu-kanadaban-elo-nagynenje-interjut-adott-a-cnn-nek.htmlTima Kurdi Kanadába akarta menekíteni Szíriában élő családját. Bár a kanadai hatóságok elutasították a menedékkérelmüket, a család mégis rászánta magát a végzetes tengeri útra Európába.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.