Bábuvá plasztikáztatta magát Nicole Kidman

Forrás: Northfoto -
botox plasztikrém Nicole Kidman bábu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már régóta tudjuk, hogy Nicole Kidmant és a botoxot erős érzelmi szálak fűzik össze. De most egy kicsit már tényleg túlszaladt a csodafolyadék.

Tegnap a Photograph 51 című film sajtótájékoztatóján sokan azt hihették, Nicole Kidman viaszból készült szobra kijött Madame Tussaud múzeumából, felkapott egy estélyit, és sétált egyet a valódi Nicole Kidman helyett a vörös szőnyegen. De ez sajnos nem így volt, és valóban a színésznőt örökítették meg a kamerák. Tényleg egyre jobban hasonlít viaszmására.

Ettől a képtől mindenkinek garantáltan elmegy a kedve a botoxtól.

Forrás: Northfoto

Modellszerződést kapott a 2 éves Down-szindrómás lányhttp://www.life.hu/trend/20150908-connie-rose-seabourne-2-eves-down-szindromas-lany-modellszerzodest-kapott.htmlEgyre több hírt hallunk Down-szindrómás modellekről. A legújabb felfedezett a kétéves Connie-Rose Seabourne, aki a mosolyával hódít.Trend--Szexi képpel búcsúzott a nyártól Cindy Crawfordhttp://www.life.hu/trend/20150908-cindy-crawford-modell-szexi-keppel-bucsuzott-a-nyartol.htmlEgyik kedvenc modellünk, Cindy Crawford elképesztően dögös képpel vett búcsút a nyártól. A fotót szerencsére rajongóival is megosztotta.Trend--Pornószínésznők sminkkel és anélkül - Meglepő fotókhttp://www.life.hu/trend/20150908-ilyenek-smink-nelkul-es-sminkkel-a-pornoszinesznok.htmlEgy igazán jó sminkes képes arra, hogy Marilyn Mansonokat Marilyn Monroe-ká változtasson. Melissa Murphy évek óta pornószínésznőket varázsol még szexibbé.Trend--Tolvai Reni hatalmas, vörös szájjal napozotthttp://www.life.hu/trend/20150907-tolvai-reni-enekesno-hatalmas-voros-szajjal-napozott-cipruson-ahol-kallay-saunders-andrassal.htmlRojtos szalmakalapja alól villantotta meg vörös ajkait az énekesnő, aki éppen álomnyaralását tölti Cipruson.TrendOrigoNeccharisnyában és mély dekoltázzsal hódított Beyoncéhttp://www.life.hu/trend/20150907-beyonce-necc-harisnyaban-es-dekoltazzsal-hodit-a-szinpadon.htmlLegyen szó vörös szőnyeges eseményről, vagy fellépésről, az énekesnő mindig a legdögösebb ruhákat választja ki magának, és ez ezúttal sem történt másként.Trend--Trendi körmök őszre - kezdd a feketével és a fehérrel az új szezont!http://www.life.hu/trend/20150902-oszi-manikur-fekete-feher-szinnel-igy-keszitsd-el.htmlAz első őszi manikűrünk főszereplői a fekete és a fehér, amik abszolút klasszikus színeknek számítanak, ugyanis bármivel kombinálhatók, elegánsak, egyszóval tökéletesek minden alkalomra.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.