Elhunyt a gyorsasági motorversenyző, Bitter Sándor

Forrás: Facebook/Bitter Sándor fan club -
halál motorsport Bitter Sándor motor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
44 évesen elhunyt a magyar gyorsasági motorsport legendája, Bitter Sándor. Egy végzetes baleset okozta halálát. 

A Magyar Motorsport Szövetség közölte a szomorú hírt szerda délelőtt: Mély fájdalommal és megdöbbenéssel tudatjuk, hogy tegnap este váratlanul elhunyt Bitter Sándor gyorsasági motorversenyző."

Forrás: Facebook/Bitter Sándor fan club

Ahogy a legtöbben ismerték, Bitti többszörös gyorsasági magyar bajnok, többszrös endurance-világbajnoksági pontszerző volt.

Az első feltételezések szerint az okozhatta a halálát, hogy az ágyban evett, és a torkán akadt falattól megfulladt. Amikor később rátalált a barátnője, már nem lehetett segíteni rajta, meghalt. Pedig most kezdett rendeződni igazán az élete, lassan a végéhez érkezett a régen megkezdett lakásfelújítása, és gőzerővel készült a macaui futamra - olvasható Bitter Sándor csapatfőnökének, Kelemen Krisztiánnak nyilatkozata a Blikken.

"Neve az utcai versenyzéssel forrt össze, számos alkalommal indult a világ leghíresebb és legveszélyesebb utcai futamán, a Man szigeti TT-n, valamint a méltán híres Macau GP-n, ahol tavaly élete legjobb eredményét érte el, amikor a 18. helyet hozta el az összesítettben" - írta róla a portál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.