4-es 6-os villamos Budapest motor villamos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Pesten Hallottam Facebook csoportba érdekes poszt érkezett. Valaki bizonyára nagyon elfáradt motorozás közben, és úgy döntött, inkább villamossal folytatja az útját, de persze a kétkerekűt is magával viszi.

Nagymotorjával szállt fel a 4-es 6-os villamosra egy férfi Budapesten. Többen is megörökítették a kicsit sem veszélytelen produkciót, Facebookon futótűzként terjed a fotó. Szerencsére senki sem sérült meg, de könnyen előfordulhatott volna, mert egy nagyobb fékezéskor a nehéz motor könnyen eldől.

Forrás: Facebook/ Pesten Hallottam

Egyelőre arról nincs információ, meddig utazott a fickó, és azt sem tudni, a járművezető mit szólt mindehhez.

Forrás: Facebook/ Pesten Hallottam

Bábuvá plasztikáztatta magát Nicole Kidmanhttp://www.life.hu/news/20150908-nicole-kidman-ugy-nez-ki-mint-egy-babu.htmlMár régóta tudjuk, hogy Nicole Kidmant és a botoxot mély, erős érzelmi szálak fűzik össze. De most egy kicsit már tényleg túlszaladt a csodafolyadék.NewsNorthfotoMegverte a sofőrt az egyik utas, mert szerinte büdös volt a buszonhttp://www.life.hu/news/20150908-megverte-a-sofort-egy-ferfi-mert-budos-volt-a-busz.htmlEgy utas bántalmazta a munkásokat szállító autóbusz sofőrjét. A szóváltás abból következett, hogy a férfi megjegyezte, szerinte büdös van a buszon. NewsThinkstockFelesége nem vette fel a telefont, büntetésből megette az orráthttp://www.life.hu/news/20150908-felesege-nem-vette-fel-a-telefont-buntetesbol-megette-az-arcat.htmlCsúnya véget ért egy kínai házaspár veszekedése. Az asszony orr nélkül távozott.NewsThinkstockEz volt minden idők legrosszabb legénybúcsújahttp://www.life.hu/news/20150908-ez-volt-minden-idok-legrosszabb-legenybucsuja.htmlMinden adott volt, hogy összejöjjön egy hatalmas buli a barátokkal, de egy törölt repülőjárat egyszemélyes hepajt csinált a legénybúcsúból.News--Unalmában megerőszakolt egy nyugdíjast, aki belehalt sérüléseibehttp://www.life.hu/news/20150906-unalmaban-megeroszakolt-es-megolt-egy-nyugdijast.htmlEgy 19 éves amerikai fiú megerőszakolt, majd megölt egy nyugdíjast. Szeptemberben bíróság előtt felel a tettéért.NewsThinkstockJövő héten temetik el Czeizel Endréthttp://www.life.hu/news/20150904-jovo-heten-temetik-el-czeizel-endret.htmlMegvan a nemrég elhunyt Czeizel Endre temetésének időpontja.NewsFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.