A 87 nővel szexelő lottónyertes összeverekedett barátnőjével

Forrás: Facebook/Matt Myles -
szex barátnő világkörüli út idill lottónyertes bíróság ítélet Snapchat rongálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Matt Myles, aki tavaly áprilisban 400 millió forintnak megfelelő összeget nyert a lottón, összeverekedett barátnőjével, amiből bírósági ügy lett.

Úgy látszik, egy lottómilliárdos élete sem fenékig tejfel. Szegény Matt Myles is világkörüli útra indult, és közben lefeküdt 87 nővel. Ezután pedig hazatért, körbehencegte hódításaival a baráti társaságát, majd újrakezdte kapcsolatát a barátnőjével. Egy váratlan Snapchat, ami a fiú telefonjára érkezett, azonban feldúlta ezt a csodás idillt.

Forrás: Facebook/Matt Myles

Természetesen mindkettőjüknek megvan a maga verziója arról, hogy volt-e hererángatás, üvöltözés, meg ablakbetörés, mindenesetre a bíróság Cara Chambarlaint, a lottónyertes 24 éves „barátnőjét” testi sértés és rongálás miatt pénzbüntetésre ítélte, és 12 hónapos távoltartási végzést is kapott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.