Újabb fejlemény Robin Williams halálának ügyében

Forrás: AFP/Frederic J. Brown -
halál búcsúlevél öngyilkos öngyilkosság fordulat fejlemény masszőr Robin Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legfrissebb sajtóértesülések szerint egy harmadik személy is tartózkodott az Oscar-díjas színész kaliforniai otthonában az öngyilkosság estéjén.

Immár egy éve, hogy Robin Williams önkezével véget vetett az életének, a világ azonban azóta sem tudja túltenni magát minden idők egyik leghíresebb nevettetőjének halálán.

Robin Williams és lánya, Zelda Forrás: AFP/Frederic J. Brown

A nyomozás eddigi állása szerint az Oscar-díjas színészen kívül csak asszisztense tartózkodott a sztár kaliforniai otthonában azon a bizonyos estén. Az egyik családtag által felbérelt magánnyomozó azonban kiderítette: nem kettesben, hanem hármasban voltak otthon, hiszen Williams masszőre is a házban volt aznap este - tudta meg az In Touch magazin. A kérdés már csak az: vajon mi okuk volt titkolni a tényt egészen idáig?

5 film, amiért sosem felejtjük el Robin Williamst

Elment Robin Williams, de felejthetetlen filmjei velünk maradnak. Sokszor játszott "szomorú bohócot" - egy-egy különc karaktert, aki humorral oldja meg a konfliktusait - csak aztán a nagy kacagásnak torokszorító gombóc lesz a vége... Nagy színész volt. Íme, 5 film, amiért örökre emlékezni fogunk rá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.