Macska-szótár haladóknak: Ezt jelentik a cicád mozdulatai

<p>Forrás: gifak.net</p> -
állatvédelmi hét szótár cica macska mozdulat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha macskád van, bizonyára te is érezted már úgy, hogy szótárra lenne szükséged ahhoz, hogy megértsd, miket művel. Miért nyomja a fenekét az arcodba? Miért gurulgat a szőnyegen? Azonnal eláruljuk!

1. Ezt csinálja: Gurulgat a szőnyegen.

Ezt jelenti: Ez nagyon egyszerű, a cica játszani hív téged.

Forrás: giphy.com

2. Ezt csinálja: Arcodba tolja a fenekét.

Ezt jelenti: Mivel a macskák gyakran szaglásszák egymás fenekét, ő most épp arra akar rávenni, hogy te is tedd meg. Ez olyan, mintha csetelni akarna veled.

3. Ezt csinálja: Pislog rád.

Ezt jelenti: Ha becsukogatja, és kinyitja a szemét, miközben rád néz, azt jelenti, hogy a bizalmába fogadott. Ez egy érzelmes pillanat a részéről.

Forrás: giphy.com

4. Ezt csinálja: Dagaszt a mancsaival alvás előtt.

Ezt jelenti: Az újszülött cicák így préselik ki anyjukból a tejet, ez a szokás pedig megmarad felnőtt korukra is. Alvás előtt jön elő belőlük leggyakrabban az ösztön.

5. Ezt csinálja: A hasát mutogatja neked.

Ezt jelenti: Ugyanúgy, mint a pislogás, ez is a bizalom jele. Ez a cica legsebezhetőbb pontja, és csak annak mutatja meg, akiben igazán megbízik.

Forrás: gifak.net

6. Ezt csinálja: Ráül a számítógépedre.

Ezt jelenti: A macskák imádják a meleg helyeket, ezért trónol a kis kedvenced a laptopodon, ha be van kapcsolva. De az is lehet, hogy csak ellenőrizni akar, vajon az exed Facebook-profilját csekkolgatod-e éppen.

7. Ezt csinálja: Billegeti a fenekét, mielőtt ugrik.

Ezt jelenti: Ezzel a mozgással helyezi magát támadó pozícióba. El kell nyerni a tökéletes testhelyzetet, mielőtt belelendül az ugrálásba.

Forrás: giphy.com

8. Ezt csinálja: Behúzza maga alá a lábait.

Ezt jelenti: A cica ilyenkor érzi magát a leginkább biztonságban. Behúzott lábakkal tartja szinten a testhőmérsékletét és úgy érzi, mindentől védve van.

Újraindítják a nyomozást Diana hercegné halálának ügyébenhttp://www.life.hu/news/20150914-diana-hercegne-halalanak-ugyeben-ujrainditja-a-nyomozast-vilmos-herceg-es-harry-herceg.htmlKülföldi sajtóértesülések szerint Vilmos herceg és öccse, Harry herceg tisztázni szeretné végre, hogyan halt meg édesanyjuk, halálának körülményei ugyanis több ponton is megkérdőjelezhetőek. Az elhunyt hercegné két fia ezért újra szeretnék indíttatni a nyomozást.News--Tévedésből öltek turistákat Egyiptombanhttp://www.life.hu/news/20150914-tevedesbol-oltek-turistakat-az-egyiptomi-biztonsagi-erok.htmlTévedésből megöltek tizenkét embert, köztük mexikói turistákat az egyiptomi biztonsági erők tagjai, akik azt hitték, dzsihadistákra lőnek.NewsThinkstockElhunyt a legendás kosaras, Moses Malonehttp://www.life.hu/news/20150913-elhunyt-moses-malone-kosarlabdazo.htmlHatvanéves korában vasárnap elhunyt Moses Malone, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) történetének egyik legkiemelkedőbb játékosa.News--Meghalt a vudu vallási vezetőhttp://www.life.hu/news/20150913-meghalt-a-vudu-vallasi-vezeto-max-gesner-beauvoir.htmlHaitin 79 évesen, Port-au-Prince-i otthonában elhunyt Max Gesner Beauvoir, a vudu vallás legfőbb méltósága. A vudu vallási vezető szombati halálát hozzátartozói jelentették be.NewsOrigoTeljesen kiégett a BKV egyik busza: A sofőrt kórházba szállítottákhttp://www.life.hu/news/20150914-teljesen-kiegett-a-bkv-egyik-busza-sofort-korhazba-szallitottak-utasok-nem-serultek.htmlKigyulladt és teljesen kiégett a BKV egyik, 21A-s járata. A busz vezetőjét füstmérgezéssel vitték kórházba. NewsOrigoSzívdöglesztő apa-fia szelfit lőtt David Beckham: Íme!http://www.life.hu/news/20150912-david-beckham-szivdogleszto-apa-fia-szelfit-lott-legidosebb-gyermekevel-brooklynnal.htmlDavid és Victoria Beckham nagyfia egyre helyesebb. És ezt az apukája is jól tudja.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.