Hilton a farmon Paris Hilton örökösnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű örökösnő az Instagram oldalán tett közzé egy képet, melyen tisztes távolságból figyel egy szarvasmarhát. Ez nem is olyan bizarr, mint amilyennek elsőre hangzik...

A mindig csinos Hilton-lány éppen ábrándozik. Hogy miről? Egykori műsoráról, a The Simple Life-ról.

Forrás: Instagram/parishilton

A sztárcsemete valóságshow-jában (amely hazánkban Hilton a farmon! néven futott) Lionel Richie lányával, Nicole-lal szerepelt. A két elkényeztetett sztárnak egy teljes hónapra fel kellett cserélniük a sikkes Beverly Hills-i otthonukat egy arkansasi farmra, ahol kénytelenek voltak a saját bőrükön megtanulni, hogy milyen az élet mobiltelefon nélkül, és mennyit kell dolgozni a napi betevőért.

Paris a kép alapján boldogan gondol vissza erre az időszakra, belül azonban egész biztosan örül annak, hogy a reality végeztével visszakapta a régi életét és a telefonját.

Teljesen kiégett a BKV egyik busza: A sofőrt kórházba szállítottákhttp://www.life.hu/news/20150914-teljesen-kiegett-a-bkv-egyik-busza-sofort-korhazba-szallitottak-utasok-nem-serultek.htmlKigyulladt és teljesen kiégett a BKV egyik, 21A-s járata. A busz vezetőjét füstmérgezéssel vitték kórházba. NewsOrigoLezárták a kanyont, mert túl sokan szelfiznek medvékkelhttp://www.life.hu/news/20150914-lezartak-a-kanyont-mert-tul-sokan-szelfiznek-medvekkel.htmlLezárták a denveri Waterton Kanyont, ugyanis szegény medvéknek egy perc nyugtuk sem volt a szelfiző turisták miatt, na és persze az embereket is simán széttéphette volna egy maci.News--Nem bocsát meg a felrúgott szíriai menekült a magyar operatőrnek http://www.life.hu/news/20150914-a-sziriai-menekult-nem-tud-megbocsajtani-az-ot-felrugo-laszlo-petranak.htmlAz N1TV egyik volt munkatársa, László Petra, Röszkén menekülteket gáncsolt el és rúgott meg, ezzel óriási felháborodást gerjesztve. A szíriai menekült férfi most azt nyilatkozta, hogy soha nem lesz képes megbocsátani a nőnek.News--Egy magyar férfi is meghalt a marseille-i lövöldözésbenhttp://www.life.hu/news/20150914-magyar-ferfi-is-meghalt-a-marseillei-lovoldozesben.htmlHat embert sebesítettek meg kalasnyikovos támadók Marseille-ben. A rendőrök keresik őket. A lövöldözésben egy magyar férfi is meghalt.News--Csontsovány jegesmedvét fotóztak a sarkvidéken – Sokkoló kép!http://www.life.hu/news/20150914-kerstin-langenberger-fotos-csontsovany-jegesmedvet-fotozott.htmlA környezetszennyezés miatti klímaváltozásnak egyre súlyosabb következményei lesznek. Kerstin Langenberger fotósnak talán most sikerül rádöbbentenie az embereket, hogy hová tart a világ. News--Molesztálásért jelentették fel egy Vas megyei iskola igazgatójáthttp://www.life.hu/news/20150914-feljelentettek-egy-vas-megyei-iskola-igazgatojat-molesztalasert.htmlGyerekek zaklatása miatt jelentették fel egy Vas megyei iskola igazgatóját. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.