Már 15 éve, hogy eltűnt Till Tamás - Szülei pedofíliára gyanakszanak

Forrás: Thinkstock -
eltűnt kisfiú Till Tamás eltűnés eltűnt fiú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2000 májusában tűnt el Till Tamás. Az akkor 11 éves fiú biciklivel indult el otthonról, azóta nem tudják szülei, hol lehet.

A 11 évesen eltűnt Tomi szülei még mindig reménykednek, gyermekük egyszer hazaér. A gyerek biciklijét megtalálták, de nem bukkantak nyomra.

"Tudom, hogy Tomi haza fog érni, tudom, hogy él" – mondta a Blikknek Tomi édesanyja, Tillné Vörös Katalin – "Bár a nyomozást szemmel láthatóan félbehagyta a rendőrség, mi ma is mindent megteszünk, amit csak tudunk, hogy előkerüljön."

Illusztráció. Forrás: Thinkstock

A szülők kaptak néhány hamis bejelentést az elmúlt években, de csak egyetlen információra gondolták, hogy hihető. Eszerint Tomit Spanyolországba vitték elrablói.

"Megkeresett bennünket évekkel ezelőtt a helyi alvilág egy tagja, és elmondta, hogy szerinte egy helyi bűnöző rabolta el a fiunkat, akit úgy béreltek fel" – nyilatkozta Till Mátyás, az apa. Állítólag egy homoszexuális pedofil megbízására rabolták el a gyereket - "A diákigazolványához kért fotót Tomiról az iskola hetekkel az eltűnése előtt, amit be is küldtünk. Aztán egyszer közölték, hogy kérnek egy újabbat, mert a fiam képe eltűnt az aktájából."

Tomi szülei úgy gondolják, azon a fotón mutatták meg a bűnözőnek a gyereket, és meg is tetszett neki.

Lezárták a kanyont, mert túl sokan szelfiznek medvékkelhttp://www.life.hu/news/20150914-lezartak-a-kanyont-mert-tul-sokan-szelfiznek-medvekkel.htmlLezárták a denveri Waterton Kanyont, ugyanis szegény medvéknek egy perc nyugtuk sem volt a szelfiző turisták miatt, na és persze az embereket is simán széttéphette volna egy maci.News--Egy magyar férfi is meghalt a marseille-i lövöldözésbenhttp://www.life.hu/news/20150914-magyar-ferfi-is-meghalt-a-marseillei-lovoldozesben.htmlHat embert sebesítettek meg kalasnyikovos támadók Marseille-ben. A rendőrök keresik őket. A lövöldözésben egy magyar férfi is meghalt.News--Macska-szótár haladóknak: Ezt jelentik a cicád mozdulataihttp://www.life.hu/news/20150914-ezt-jelentik-a-macska-mozdulatai.htmlHa macskád van, bizonyára te is érezted már úgy, hogy szótárra lenne szükséged ahhoz, hogy megértsd, miket művel. Miért nyomja a fenekét az arcodba? Miért gurulgat a szőnyegen? Azonnal eláruljuk!News--Sosem találnád ki, most mivel sokkol Amerika hírhedt bűnözője, Charles Bronson http://www.life.hu/news/20150914-a-hirhedt-bunozo-charles-bronson-elvegzett-egy-agresszio-kezelesi-treninget.htmlÚjra hallatott magáról a világszerte ismert rab, Charles Bronson, aki előszeretettel gyűjt pénzt beteg gyerekek számára. News--Aradszky László Harangozó Teriről: "Nem tudok múlt időben beszélni róla"http://www.life.hu/news/20150910-aradszky-laszlo-harangozo-terire-igy-emlekezik.htmlAradszky László régóta nagyon jó barátja volt Harangozó Terinek. Soltész Rezsővel az énekesnőre emlékeztek.News--Megverte a sofőrt az egyik utas, mert szerinte büdös volt a buszonhttp://www.life.hu/news/20150908-megverte-a-sofort-egy-ferfi-mert-budos-volt-a-busz.htmlEgy utas bántalmazta a munkásokat szállító autóbusz sofőrjét. A szóváltás abból következett, hogy a férfi megjegyezte, szerinte büdös van a buszon. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.