Ekkora csokit még nem készítettek a világon – Ez aztán a nyalánkság!

Forrás: NORTHFOTO -
csoki tábla látványosság nyalánkság Belgium végtelen édesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Belgiumban található csokoládégyárban nem mindennapi látványossággal rukkoltak elő.

A 21 méter hosszú és 5 méter széles, 1000 kilogrammos csokitábla minden édesszájú látogató igényét kielégíti. A Tongerenben lévő édességgyár látogatói csak ámultak és bámultak az extrém édesség láttán és sokan már alig várták, hogy letörjenek egy darabot és megkóstolhassák.

Forrás: NORTHFOTO
Őrizetbe vették a kislányt gázoló kamionosthttp://www.life.hu/news/20150915-orizetbe-vette-a-rendorseg-a-kislanyt-es-nagymamajat-gazolo-lengyel-kamionsofort.htmlŐrizetben van az a lengyel kamionsofőr, aki halálra gázolt egy 17 hónapos kislányt és nagymamáját egy tiszaújvárosi gyalogátkelőhelyen.News--Tűz volt a 3-as metró Ecseri úti megállójábanhttp://www.life.hu/news/20150915-tuz-utott-ki-a-3as-metro-ecseri-uti-megallojaban.htmlOlajos sár gyulladt ki a 3-as metró Ecseri úti megállójában kedden - közölte Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.News--Kényszerleszállást kellett végrehajtania a Ryanair gépénekhttp://www.life.hu/news/20150915-egy-ryanair-repulogepnek-kenyszerleszallast-kellett-vegrehajtania-a-nyomascsokkenes-miatt.htmlAz oxigénmaszkok is kinyíltak a légitársaság Görögországból Hollandiába tartó járatán, amely percenként 3500 lábbal (1067 méterrel) ereszkedett.NewsOrigoMár 15 éve, hogy eltűnt Till Tamás - Szülei pedofíliára gyanakszanakhttp://www.life.hu/news/20150915-mar-15-eve-hogy-eltunt-till-tamas.html2000 májusában tűnt el Till Tamás. Az akkor 11 éves fiú biciklivel indult el otthonról, azóta nem tudják szülei, hol lehet.NewsThinkstockCsontsovány jegesmedvét fotóztak a sarkvidéken – Sokkoló kép!http://www.life.hu/news/20150914-kerstin-langenberger-fotos-csontsovany-jegesmedvet-fotozott.htmlA környezetszennyezés miatti klímaváltozásnak egyre súlyosabb következményei lesznek. Kerstin Langenberger fotósnak talán most sikerül rádöbbentenie az embereket, hogy hová tart a világ. News--Macska-szótár haladóknak: Ezt jelentik a cicád mozdulataihttp://www.life.hu/news/20150914-ezt-jelentik-a-macska-mozdulatai.htmlHa macskád van, bizonyára te is érezted már úgy, hogy szótárra lenne szükséged ahhoz, hogy megértsd, miket művel. Miért nyomja a fenekét az arcodba? Miért gurulgat a szőnyegen? Azonnal eláruljuk!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.