Még nincs vége a kánikulának

Forrás: Thinkstock -
zivatar időjárás-előrejelzés meteorológia időjárás-jelentés kánikula zápor ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtök éjszaka rekordmeleget mérhetünk, az előrejelzés szerint pedig még nincs vége a szeptemberi forróságnak.

Jócskán megdőlni látszik a szeptember 17-re vonatkozó éjszakai legmagasabb minimumhőmérséklet rekordja - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Ki mondta, hogy strandolni csak nyáron lehet? Forrás: Thinkstock

Az előrelejzés szerint csütörtökön még marad a napos, száraz idő 30-35 fokos csúcshőmérséklettel, amely késő estére is csak 20 és 26 fok közé hűl vissza. A délnyugati szél helyenként megerősödhet, az Észak-Dunántúlon viharossá fokozódhat.

Pénteken csak a Kisalföldön és az Alpokalján élők számíthatnak lehűlésre, valamint záporra és zivatarra: itt 25 és 26 fok körüli maximumot mérhetünk. Az Alföldön marad a 30 és 35 fok között alakul a hőmérséklet napközben.

Macskája mentette meg a süllyedő jacht kapitányáthttp://www.life.hu/news/20150917-macskaja-mentette-meg-a-sullyedo-jacht-hajoskapitanyat.htmlMacskája keltette fel és mentette meg ezzel az életét a süllyedő jachtján alvó hajóskapitánynak.NewsOrigoBűnösnek találták a nőt, aki férfinek adta ki magát barátnője előtthttp://www.life.hu/news/20150916-szexualis-zaklatasban-bunosnek-talaltak-a-not-aki-2-even-at-ferfinak-adta-ki-magat-baratnojenek.htmlSzexuális zaklatás vádjában bűnösnek találta a bíróság Gayle Newland-ot. A 25 éves nő 2 éven át járt egy barátnőjével úgy, hogy az végig azt gondolta, egy férfivel találkozgat.News--Macskája mentette meg a süllyedő jacht kapitányáthttp://www.life.hu/news/20150917-macskaja-mentette-meg-a-sullyedo-jacht-hajoskapitanyat.htmlMacskája keltette fel és mentette meg ezzel az életét a süllyedő jachtján alvó hajóskapitánynak.NewsOrigoKényszerleszállást kellett végrehajtania a Ryanair gépénekhttp://www.life.hu/news/20150915-egy-ryanair-repulogepnek-kenyszerleszallast-kellett-vegrehajtania-a-nyomascsokkenes-miatt.htmlAz oxigénmaszkok is kinyíltak a légitársaság Görögországból Hollandiába tartó járatán, amely percenként 3500 lábbal (1067 méterrel) ereszkedett.NewsOrigoMegölte, majd szőnyegbe csavarta alkalmi barátnőjét egy férfihttp://www.life.hu/news/20150916-szonyegbe-csavarva-kalocsaig-vitte-alkalmi-baratnojet-a-ferfi.htmlMegölte, majd szőnyegbe csavarta és Kalocsáig vitte alkalmi barátnője holttestét egy 32 éves férfi.News--Őrizetbe vették a kislányt gázoló kamionosthttp://www.life.hu/news/20150915-orizetbe-vette-a-rendorseg-a-kislanyt-es-nagymamajat-gazolo-lengyel-kamionsofort.htmlŐrizetben van az a lengyel kamionsofőr, aki halálra gázolt egy 17 hónapos kislányt és nagymamáját egy tiszaújvárosi gyalogátkelőhelyen.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.