Hajvasalóval égette össze hűtlen barátja péniszét

Forrás: Thinkstock -
hajvasaló barát égetés hűtlenség merevedési zavar bíróság ítélet Vezeklés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 22 éves ausztrál nő barátja engedélyével égette össze a csalfa péniszt, ami miatt lehet, hogy egész életében merevedési problémái lesznek. Furcsa módon egyikük sem gondolta, hogy mekkora butaságot csinálnak.

„Azt gondoltam a fájdalom legfeljebb olyan lesz, mint egy napégésnél” – nyilatkozta a férfi, aki engedélyt adott a péniszégető akcióra. A lány éppen ezért kapott enyhe büntetést, mert a nyomozás során kiderült, hogy a férfi tudtával és beleegyezésével történt mindez – így akart vezekelni tette miatt.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A férfit napokkal később szállították kórházba, amikor már elviselhetetlen fájdalmai voltak. Korábban nem mert orvoshoz fordulni, annyira cikinek érezte a történteket. A bíróság előtt egyébként mindketten elmondták: nem gondolták, hogy ekkora baj lesz belőle. Pedig az eset nyomait egész életében magán viseli majd a pórul járt férfi, nem beszélve a merevedési zavarokról, amit ezzel okoztak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.