Elképesztő! Pénzért lökte feleségét a szakadékba egy férfi

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság feleség szakadék pénz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sétálás közben szakadékba lökte feleségét egy férfi. Kiderült, mindezt az asszony életbiztosításáért tette, ő volt ugyanis a kedvezményezettje.

A Rocky Mountain Nemzeti Parkban sétálgatott Harald Henthorn és neje, Toni, akit a fétfi lelökött egy szikláról. A nő 40 métert zuhant, nem élte túl.

Hétfőn kimondták Henthorn bűnösségét, egyelőre nem határozták meg, mennyi időt kell börtönben töltenie, de akár életfogytiglanra is számíthat.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A férfinél egy térképet is találtak a rendőrök, amelyen iksszel volt bejelölve az a szikla, amelyről a nő lezuhant, így szinte biztos, hogy előre eltervezett volt a gyilkosság. A férfi nem tett vallomást, az ügyész szerint azonban felesége 1 milliárd 240 millió forintos életbiztosításáért gyilkolt. Henthorn első felesége is különös körülmények között vesztette életét, most azt az esetet is újra megvizsgálja a rendőrség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.