Ausztriában már havazott

Forrás: AFP/Kayana Szymczak -
csapadék havazás időjárás Ausztria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
50-60 cm friss havat hozott a csillagászati ősz első napja az osztrák hegyekbe - írja az Origo.

Az éjjel inkább a nyugat-stájer és felső-ausztriai hegyekben havazott. Planneralmon 20 óra alatt 32 cm hó hullott. A Grossglocknerre vezető út salzburgi oldalát a sok hó miatt ideiglenesen lezárták - hivatkozik a hírportál a síelők.hu oldalára.

Illusztráció Forrás: AFP/Kayana Szymczak

Szülinapi bulit szerveznek az állatkert legidősebb gorillájának - Golo 35 éveshttp://www.life.hu/news/20150926-szulinapi-bulit-szerveznek-az-allatkert-legidosebb-harmincot-eves-gorillajanak-golonak-vasarnap.htmlGoló 35. születésnapja alkalmából számos programmal készülnek gondozói. NewsOrigoSzülinapi bulit szerveznek az állatkert legidősebb gorillájának - Golo 35 éveshttp://www.life.hu/news/20150926-szulinapi-bulit-szerveznek-az-allatkert-legidosebb-harmincot-eves-gorillajanak-golonak-vasarnap.htmlGoló 35. születésnapja alkalmából számos programmal készülnek gondozói. NewsOrigoEgykori menye beperelte Pécsi Ildikóthttp://www.life.hu/news/20150926-egykori-menye-partos-csilla-beperelte-pecsi-ildikot.htmlKívülállóként nehéz követni a Pécsi Ildikó, fia és a színésznő egykori menye között zajló eseményeket. Ezúttal Pártos Csilla lépett: beperelte Pécsi Ildikót.NewsFotó: Hámori Zsófia/Life.huSzörnyű tragédia: felakasztotta magát a 12 éves kislányhttp://www.life.hu/news/20150828-szornyu-tragedia-felakasztotta-magat-a-12-eves-kislany-nem-tudta-feldolgozni-edesanyja-halalat.htmlSokkoló hír járta ma be a világsajtót: egy 12 éves kislány nem tudta feldolgozni édesanyja halálát. Úgy gondolta, az az egyetlen megoldás, ha követi őt a halálba.NewsOrigoSzégyen! Nelson Mandela unokáját erőszakkal vádoljákhttp://www.life.hu/news/20150820-nelson-mandela-unokajat-eroszakkal-vadoljak.htmlPénteken lesz Mbuso Mandela tárgyalása Johannesburgban. NewsThinkstockMegnézed a tűzijátékot? Akkor ezekre mindenképpen figyelj oda! http://www.life.hu/news/20150820-megnezed-a-tuzijatekot-akkor-ezekre-mindenkeppen-figyelj-oda-menekulesi-utvonal-idojaras-riasztas.htmlAz augusztus 20-ai tűzijátékra nagy erőkkel készül az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és az Országos Meteorológiai Szolgálat is.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.