Így emlékeznek barátai Harangozó Terire - ma temették a népszerű énekesnőt

Forrás: MTI/Földi Imre -
búcsú temetés Harangozó Teri énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Isten veled, Terike! - Búcsúztak ma a budapesti Szent István bazilikában a népszerű énekesnőtől.

Harangozó Teri a Magyar Televízió kulturális tehetségkutató sorozatának, az 1965-ös Ki mit tud?-nak egyik felfedezettje volt. 1977-ig Harangozó Teri volt az a női előadó Magyarországon, akinek önálló nagylemeze jelenhetett meg a korszak három nagy emblematikus énekesnőjén (Kovács Kati, Koncz Zsuzsa, Zalatnay Sarolta) kívül.

Életének 72. életévében hunyt el Harangozó Teri. A család tudatta, hogy az énekesnő gyors lefolyású tüdőbetegség következtében hunyt el. "Gondoskodó szeretete, a végső napokig kitartó, szórakoztató humora, gyönyörű hangja, egyénisége hiányozni fog rokonainak, barátainak, közönségének" - állt a család közleményében.

Forrás: MTI/Földi Imre

Szeptember 26-án, szombaton délelőtt vehettek búcsút Teritől barátai, pályatársai, rajongói a Szent István bazilikában. Így búcsúztak tőle szerettei:

Ausztriában már havazotthttp://www.life.hu/news/20150926-ausztriaban-mar-havazott-az-osz-elso-napjan.html50-60 cm friss havat hozott a csillagászati ősz első napja az osztrák hegyekbe - írja az Origo.NewsSzülinapi bulit szerveznek az állatkert legidősebb gorillájának - Golo 35 éveshttp://www.life.hu/news/20150926-szulinapi-bulit-szerveznek-az-allatkert-legidosebb-harmincot-eves-gorillajanak-golonak-vasarnap.htmlGoló 35. születésnapja alkalmából számos programmal készülnek gondozói. NewsOrigoEgykori menye beperelte Pécsi Ildikóthttp://www.life.hu/news/20150926-egykori-menye-partos-csilla-beperelte-pecsi-ildikot.htmlKívülállóként nehéz követni a Pécsi Ildikó, fia és a színésznő egykori menye között zajló eseményeket. Ezúttal Pártos Csilla lépett: beperelte Pécsi Ildikót.NewsFotó: Hámori Zsófia/Life.huPedofíliával vádolják a Subway szendvicslánc szóvívőjéthttp://www.life.hu/news/20150820-pedofiliaval-vadoljak-a-subway-szendvicslanc-szovivojet-jared-fogle-t.htmlDurva pedofilbotrány rázta meg a szendvicsláncot: volt szóvivőjük egészen leplezetlenül nyomult tinilányokra - írja a DealyBeast-re hivatkozva a Hír24.News--Megnézed a tűzijátékot? Akkor ezekre mindenképpen figyelj oda! http://www.life.hu/news/20150820-megnezed-a-tuzijatekot-akkor-ezekre-mindenkeppen-figyelj-oda-menekulesi-utvonal-idojaras-riasztas.htmlAz augusztus 20-ai tűzijátékra nagy erőkkel készül az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és az Országos Meteorológiai Szolgálat is.News--Riasztás: Budapestet újabb brutális vihar támadja meghttp://www.life.hu/news/20150819-riasztast-adott-ki-az-orszagos-meterologiai-intezet-budapestet-ujabb-brutalis-vihar-tamadja-meg.htmlMa reggel fél 8-kor elsőfokú riasztást adtak ki a várható esők és zivatarok miatt a Budapesttől északra, északkeletre található területekre. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.