Ejtőernyős ugrás közben halt meg az MTV extrémsportolója, Erik Lars Roner

halál MTV jótékonyság ejtőernyős ugrás extrémsport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ejtőernyős ugrás közben fának csapódott és életét vesztette Erik Lars Roner amerikai extrémsportoló, akit a Nitro Circus című MTV-műsorból ismerhetnek a tévénézők.

A kaliforniai Tahoe Cityből szátmazó 39 éves sportoló egy jótékonysági golfbajnokságon ugrott együtt társaival hétfőn, amikor a baleset történt – közölte a Placer megyei sheriff hivatala.

Forrás: Instagram/ Erik Roner

A sportolót a helyszínen halottnak nyilvánították. A többi ejtőernyős biztonságban földet ért. Jelenleg vizsgálat folyik a baleset ügyében, az amerikai légügyi hatóságot is értesítették „Nekicsapódott egy fának... nagyon erősen. Nem tudom, hogy mi történt azután” – mondta az egyik szemtanú.

Forrás: Instagram/ Erik Roner

Roner profi síelő, bázisugró és az extrémsportokban utazó Nitro Circus csapat tagja volt, amit az MTV csatorna sugárzott. Az Észak-Kaliforniában felnőtt férfi már fiatalon beleszeretett a síelésbe. Az ő nevéhez is fűződik a síbázisugrás megszületése, amikor az ugró sítalpakkal rugaszkodik el a magas szikláról, és ejtőernyővel ereszkedik a földre.

A kétgyerekes apa a világ minden táján teljesített ugrásokat – írta a Los Angeles Times.

Paul Walker lánya beperelte a Porschét apja halála miatthttp://www.life.hu/news/20150929-paul-walker-lanya-beperelte-a-porschet-mert-szerinte-ok-is-hibasak-az-apja-halalaert.htmlA világhírű színész 16 éves lánya beperelte azt az autógyártó céget, melynek egyik járművével édesapja halálos autóbalesetet szenvedett két évvel ezelőtt. Elmondása szerint a sportautónak számtalan tervezési hibája volt. NewsOrigoMindenki elfordul a szexuális erőszakkal vádolt Bill Cosbytólhttp://www.life.hu/news/20150929-bill-cosby-szexualis-eroszakkal-vadolt-komikustol-a-brown-egyetem-is-elvette-a-diszdoktori-cimet.htmlAz amerikai Brown Egyetem is megfosztotta díszdoktori címétől a szexuális erőszakkal vádolt Bill Cosbyt: kevesebb mint egy hét alatt ez a harmadik felsőoktatási intézmény, amely elhatárolódik az amerikai komikustól. News--Kijött az elvonóról a hajléktalan lottónyerteshttp://www.life.hu/news/20150929-kijott-az-elvonorol-a-hajlektalan-lottonyertes.htmlÖnként vonult be az a férfi a rehabra, aki 630 millió forintot nyert, de nem tudta feldolgozni a hirtelen jött jólétet. Andraschek László korábban hajléktalan volt. NewsOrigoElhunyt Catherine Coulson, a Twin Peaks Tuskó Ladyjehttp://www.life.hu/news/20150929-catherine-coulson-szineszno-a-twin-peaks-sorozat-tusko-ladyje-meghalt.html71 éves korában meghalt a kultikus sorozat egyik leghíresebb karakterét alakító színésznő. NewsKis pápának öltözött baba nevettette meg Ferenc pápáthttp://www.life.hu/news/20150929-ferenc-papat-amerikaban-nevettette-meg-egy-cuki-kis-papa.htmlA keresztény egyházfő éppen egy amerikai körúton van, melynek során körüljárja az ottani közösségeket, és találkozik több politikussal is. Hétvégén Philadelphiában járt, ahol egy utcai menet alatt igazán különleges meglepetésben részesült. News--Elhunyt Vekerdi József nyelvész, indológushttp://www.life.hu/news/20150929-elhunyt-vekerdi-jozsef.htmlÉletének 89. évében elhunyt Vekerdi József Széchenyi-díjas nyelvész, indológus, a Magyar Tudományos Akadémia doktora, az Eötvös József Collegium egykori igazgatója, az Országos Széchényi Könyvtár nyugalmazott osztályvezetője. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.