Szörnyű tragédia érte Dwayne Johnsont

Forrás: Instagram/therock -
halál kutya fotó színész Dwayne Johnson bulldog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
El kellett altatni a színész kutyáját, a francia bulldog ugyanis mérgező gombát evett, melynek következtében leállt a májműködése. 

Pár héttel ezelőtt mi is beszámoltunk a hollywoodi világsztár cuki kutyusairól, és arról, hogyan is mentette meg őket. Az egyikük a napokban sajnos elpusztult, mikor a kertjükben elfogyasztott egy mérgező növényt. Brutus halála nagyon megviselte a színészt, aki hozzátette, az altatás közben végig fogta az eb mancsát.

Dwayne Johnson, és az elpusztult bulldog Forrás: Instagram/therock

Hajdúszoboszlón csapott le újra Repülős Gizihttp://www.life.hu/news/20150930-repulos-gizi-egy-hajduszoboszloi-ferfi-otthonat-probalta-kirabolni.htmlA sértett férfi elmondása szerint csak egy kávéra hagyta el otthonát, ahová visszatérve egy idős nőt talált a szekrényében kutatni. NewsOrigoJamie Oliver Budapesten nyit éttermethttp://www.life.hu/news/20150929-jamie-oliver-megnyitja-elso-kozep-europai-ettermet-budapesten.htmlJövő tavasszal nyitja meg első közép-európai éttermét a "pucér" szakács, Jamie Oliver. A Budai Várban nyíló hely néhány lépésre lesz a Mátyás templomtól. News--Sokkoló hír! Láb nélküli hegymászó nem mehet a Himalájárahttp://www.life.hu/news/20150929-az-uj-himalajai-torvenytervezet-lehetseges-hogy-a-jovoben-lab-nelkuli-hegymaszo-nem-mehet-a.htmlA nepáli kormány Himalája-törvényjavaslata kiütötte a biztosítékot azoknál a hegymászóknál, akik álmaikat, bármi áron meg szeretnék valósítani. News--Hát ez nagyon cuki: így vált a segítségére egy 2 éves kislány Dwayne Johnsonnakhttp://www.life.hu/news/20150612-dwayne-johnson-egy-repulot-huz-el-kotelen-egy-2-eves-kislannyal-egy-forgatason.htmlNem akármilyen segítsége akadt a 2 éves Kainak, aki Dwayne Johnson egyik forgatásán játszott egy kicsit a sztárral.News--Meghalt a 19 éves fiú, aki Dwayne Johnsonra akart hasonlítanihttp://www.life.hu/drlife/20150923-meghalt-a-19-eves-egyetemista-fiu-aki-dwayne-johnsonra-akart-hasonlitani.htmlAndrej Gajdos otthonában több különböző szteroidot is találtak, amelyek miatt közel kétszeresére dagadt az egyetemista fiú szíve. Dr. LifeOrigoNapi örömhír! Dwayne Johnson apa leszhttp://www.life.hu/csalad/20150917-dwayne-johnson-kedvese-kilenc-ev-egyutteles-utan-kisbabat-var.htmlA Halálos Iramban sztárja hamarosan apai örömök elé néz, ugyanis kilenc év együttélés után gyermeket vár kedvese, Lauren Hashian.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.