Életfogytiglant kaphat a szőnyeges gyilkos

Forrás: Facebook/ Sztojka Pál -
gyilkosság holttest barátnő rendőrség Kalocsa börtön Budapest bíróság szerető életfogytiglani büntetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alapesetben 5-10, de 10-20, és akár életfogytiglanig tartó börtönbüntetésre is ítélheti a bíróság Sztojka Pált, akit alkalmi barátnője meggyilkolásával gyanúsítanak. 

Pénteken dönt a bíróság Sztojka Pál ügyében - írja a Bors. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a 32 éves férfi a vád szerint augusztus 16-án megölte szeretőjét, majd a szőnyegbe csavart holttestet Kalocsára vitte, és egy ház kertjében próbálta elrejteni.

Forrás: Facebook/ Sztojka Pál

Több hét után a napokban elfogta a rendőrség a férfit, emberölés gyanújával kihallgattak, a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi osztálya pedig kezdeményezte letartóztatását.

Ha emberölésért jogerősen elítélik, alapesetben 5-15, minősített esetben 10-20 év börtönt is kaphat, vagy akár életfogytig­lanig tartó szabadságvesztéssel is sújthatják a gyanúsítottat

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.