Elképesztő utazóbőrönd: Nem is gondolnád, mi mindenre képes!

átalakítás munkahely bőrönd íróasztal munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akár a saját irodádat is magaddal cipelheted abban a trendi bőröndben, amit pikk-pakk átváltoztathatsz íróasztallá.

A különleges bőrönd segítségével tuti, hogy nem maradsz le egyetlen fontos munkáról sem, hiszen bármikor veled lehet az íróasztalod. A tervezők azokra az üzletemberekre gondoltak, akik folyamatosan a világot járják munkájuk miatt. A bőrönd a repülőtéren is alkalmazható, de ha megéhezik tulajdonosa, akár étkezőasztalnak is hasznosítható.

Forrás: Northfoto
Bréking! Klein Dávid felért a Manaszlu csúcsárahttp://www.life.hu/news/20151001-klein-david-hegymaszo-felert-a-csucsra-meghoditotta-a-manaszlut-a-fold-nyolcadik-legmagasabb-hegyet.htmlA hegymászó idén valóra váltotta az egyik álmát és megmászta a 8156 méter magas Manaszlut, a Föld nyolcadik legmagasabb hegyét. News--Háromszáz ember meztelenkedett a hideg tengerben - Fotó!http://www.life.hu/news/20150929-haromszaz-ember-meztelenkedett-a-jeghideg-tengerben-jotekonysagi-cellal.htmlNos, ezúttal nem egy nudista strand fotójára bukkantunk, hanem jótékonysági céllal vetkőztek fiatalok és idősek. News--A veszélyeztetett fajok állnak az állatok világnapja fókuszában idénhttp://www.life.hu/news/20151003-a-veszelyeztetett-fajok-allnak-az-allatok-vilagnapja-fokuszaban-iden.htmlA kevésbé szem előtt lévő, veszélyeztetett fajokra és a természetes élőhelyek megóvásának fontosságára hívja fel a figyelmet a Természetvédelmi Világalap (WWF) az október 4-i állatok világnapja alkalmából. NewsOrigoMegdől a melegrekord: Minden eddiginél nagyobb hőség jön 2016-banhttp://www.life.hu/news/20151003-minden-eddiginel-melegebb-ev-jon-2016ban-melegrekord-varhato.htmlA globális hőmérsékleti rekordok már idén is sorban megdőltek, a brit meteorológiai szolgálat szerint azonban a világ klímája hamarosan eléri azt a bizonyos fordulópontot: a Föld éghajlata igen jelentősen változhat.NewsThinkstockMegszólalt Lagzi Lajcsi szabadon engedett feleségehttp://www.life.hu/news/20151003-megszolalt-lagzi-lajcsi-szabadon-engedett-felesege-boglarka.htmlAhogy hírül adtuk, pénteken 16 óra után a Budapest Környéki Törvényszék pénteken megszüntette Galambos Lajos feleségének előzetes letartóztatását, és elrendelte szabadlábra helyezését, ugyanis a másodfokú bíróság indoklása szerint G. B. esetében hiányzik a szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekmény megalapozott gyanúja. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoA Playboy-villa egyik lakója is szexuális zaklatással vádolja Bill Cosby-thttp://www.life.hu/news/20151002-bill-cosby-komikust-chloe-goins-playboy-nyuszi-szexualis-zaklatassal-vadolja.htmlElőkerült Bill Cosby egy újabb zaklatási ügye: Chloe Goins modell szerint a humorista egy 7 évvel ezelőtti partin drogot adott neki, majd a beleegyezése nélkül ágyba vitte. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.