Nem semmi! Így néz ki egy földalatti luxusbunker

Forrás: NORTHFOTO -
ház luxus földalatti bunker környezettudatosság öko
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az öko ház szerencsés tulajdonosa hamísíthatatlan környezettudatos életet élhet a különleges otthonban.

A ház egy újabb jó példa arra, hogy kis területen, földközeli környezetben is lehet tökéletes életet élni. A földalatti bunkerszerű építményben, három szoba található, és kapcsolódik hozzá egy nagyobb földterület is. A zöld házat mi is szívesen kipróbálnánk, bár kicsit tartanánk attól, hogy bezártság érzésünk lenne a falai között.

Forrás: NORTHFOTO
Halálra gázolta a villamos egy idős férfit Budapestenhttp://www.life.hu/news/20151003-halalos-baleset-tortent-kobanyan-a-3-as-villamos-szombaton-elutott-egy-ferfit-budapesten-korosi.htmlA helyszínen életét vesztette az az idős férfi, akit a 3-as villamos szombaton elütött Budapesten, a X. kerület Kőrösi Csoma Sándor úton.NewsA veszélyeztetett fajok állnak az állatok világnapja fókuszában idénhttp://www.life.hu/news/20151003-a-veszelyeztetett-fajok-allnak-az-allatok-vilagnapja-fokuszaban-iden.htmlA kevésbé szem előtt lévő, veszélyeztetett fajokra és a természetes élőhelyek megóvásának fontosságára hívja fel a figyelmet a Természetvédelmi Világalap (WWF) az október 4-i állatok világnapja alkalmából. NewsOrigoMegdől a melegrekord: Minden eddiginél nagyobb hőség jön 2016-banhttp://www.life.hu/news/20151003-minden-eddiginel-melegebb-ev-jon-2016ban-melegrekord-varhato.htmlA globális hőmérsékleti rekordok már idén is sorban megdőltek, a brit meteorológiai szolgálat szerint azonban a világ klímája hamarosan eléri azt a bizonyos fordulópontot: a Föld éghajlata igen jelentősen változhat.NewsThinkstockSzörnyethalt a világ egyik legjobb extrémsportolójahttp://www.life.hu/news/20151003-szornyethalt-johnny-strange-a-vilag-egyik-legjobb-extrem-sportoloja-a-svajci-alpokban.htmlSzárnyasugrás közben szörnyethalt a svájci Alpokban Johnny Strange amerikai extrém sportoló és tévésztár írja a TMZ amerikai hírportál nyomán az Origo. NewsOrigoSzabadlábon Lagzi Lajcsi felesége http://www.life.hu/news/20151002-szabadlabon-lagzi-lajcsi-felesege-a-budapest-kornyeki-torvenyszek-penteken-megszuntette-galambos.htmlA Budapest Környéki Törvényszék pénteken megszüntette Galambos Lajos feleségének előzetes letartóztatását, és elrendelte szabadlábra helyezését - tájékoztatta az MTI-t a törvényszék.NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoFurcsa módon úszta meg kivégzését egy férfihttp://www.life.hu/news/20151002-meguszta-kivegzeset-egy-ferfi.html37 nap haladékot kapott egy halálraítélt, mert panaszt emelt a méreginjekció összetétele ellen. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.