Sírva adott interjút Galambos Lajos felesége: "Rémálom volt ez a tizenkét nap"

Fotó: Szabó Gábor/Origo -
Galambos Lajos Lagzi Lajcsi bíróság ítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Immár szabadlábon védekezhet Galambos Boglárka. Az asszony a Tényeknek adott interjút. 

"Rémálom volt ez a tizenkét nap" – mondta a TV2 Tények című műsorában Lagzi Lajcsi felesége, Boglárka. Az asszonyt pénteken helyezték szabadlábra.

Boglárka elmesélte, hogyan törtek rá a kommandósok, és azt is elmondta, teljesen biztos a férje ártatlanságában. "A gyerekek felriadtak és sikoltoztak" – idézte fel. Azt hozzátette, a fogdán humánusan bántak velük. "Az embernek az volt az érzése, mintha egy előre lejátszott ítélet lett volna" – mesélt a tárgyalásról. A teljes interjút itt meghallgathatod.

A veszélyeztetett fajok állnak az állatok világnapja fókuszában idénhttp://www.life.hu/news/20151003-a-veszelyeztetett-fajok-allnak-az-allatok-vilagnapja-fokuszaban-iden.htmlA kevésbé szem előtt lévő, veszélyeztetett fajokra és a természetes élőhelyek megóvásának fontosságára hívja fel a figyelmet a Természetvédelmi Világalap (WWF) az október 4-i állatok világnapja alkalmából. NewsOrigoSúlyosan büntetik, aki eldobja a cigicsikket Párizsbanhttp://www.life.hu/news/20151003-szigorubb-buntetes-lepett-eletbe-oktober-elsejetol-a-francia-fovarosban-parizsban-a-cigarettacsikket.htmlSzigorúbb büntetés lépett életbe október elsejétől a francia fővárosban a cigarettacsikket közterületen eldobókra: 68 euró pénzbüntetést szabnak ki rájuk. NewsOrigoMegszólalt Lagzi Lajcsi szabadon engedett feleségehttp://www.life.hu/news/20151003-megszolalt-lagzi-lajcsi-szabadon-engedett-felesege-boglarka.htmlAhogy hírül adtuk, pénteken 16 óra után a Budapest Környéki Törvényszék pénteken megszüntette Galambos Lajos feleségének előzetes letartóztatását, és elrendelte szabadlábra helyezését, ugyanis a másodfokú bíróság indoklása szerint G. B. esetében hiányzik a szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekmény megalapozott gyanúja. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoFurcsa módon úszta meg kivégzését egy férfihttp://www.life.hu/news/20151002-meguszta-kivegzeset-egy-ferfi.html37 nap haladékot kapott egy halálraítélt, mert panaszt emelt a méreginjekció összetétele ellen. NewsThinkstock81 éves a világ legidősebb börleszktáncosahttp://www.life.hu/news/20151002-81-eves-a-vilag-legidosebb-borleszktancosa.htmlLynn Ruth Miller a világ legidősebb börleszktáncosa, de még mindig úgy nyomja, mint a fiatalok. NewsNorthfotoMegdől a melegrekord: Minden eddiginél nagyobb hőség jön 2016-banhttp://www.life.hu/news/20151003-minden-eddiginel-melegebb-ev-jon-2016ban-melegrekord-varhato.htmlA globális hőmérsékleti rekordok már idén is sorban megdőltek, a brit meteorológiai szolgálat szerint azonban a világ klímája hamarosan eléri azt a bizonyos fordulópontot: a Föld éghajlata igen jelentősen változhat.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.