Elképesztő luxus: Kukkants be Tom Cruise eladó álomotthonába!

luxus terasz kilátás Hollywood álomotthon Tom Cruise eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű színész úgy döntött, megválik szuperkéglijétől, amelynek teraszán mi is szívesen tengetnék a mindennapjainkat.

Tizenegymillió dollárért árulja luxusingatlanját Tom Cruise. A Hollywoodi álomotthon, három hálószobával rendelkezik és mindegyikhez külön fürdőszoba tartozik.

Forrás: NORTHFOTO

A kilátás a hatalmas erkélyről magáért beszél, és a az ittlakó azt is elmondhatja, a filmek városa a lábai előtt hever. Cruise azonban nemrég úgy döntött, eladja házát. Már többen licitálnak az álomotthonra.

Forrás: NORTHFOTO
A veszélyeztetett fajok állnak az állatok világnapja fókuszában idénhttp://www.life.hu/news/20151003-a-veszelyeztetett-fajok-allnak-az-allatok-vilagnapja-fokuszaban-iden.htmlA kevésbé szem előtt lévő, veszélyeztetett fajokra és a természetes élőhelyek megóvásának fontosságára hívja fel a figyelmet a Természetvédelmi Világalap (WWF) az október 4-i állatok világnapja alkalmából. NewsOrigoMegdől a melegrekord: Minden eddiginél nagyobb hőség jön 2016-banhttp://www.life.hu/news/20151003-minden-eddiginel-melegebb-ev-jon-2016ban-melegrekord-varhato.htmlA globális hőmérsékleti rekordok már idén is sorban megdőltek, a brit meteorológiai szolgálat szerint azonban a világ klímája hamarosan eléri azt a bizonyos fordulópontot: a Föld éghajlata igen jelentősen változhat.NewsThinkstockSúlyosan büntetik, aki eldobja a cigicsikket Párizsbanhttp://www.life.hu/news/20151003-szigorubb-buntetes-lepett-eletbe-oktober-elsejetol-a-francia-fovarosban-parizsban-a-cigarettacsikket.htmlSzigorúbb büntetés lépett életbe október elsejétől a francia fővárosban a cigarettacsikket közterületen eldobókra: 68 euró pénzbüntetést szabnak ki rájuk. NewsOrigoIsmét nyoma veszett egy indonéz repülőgépnekhttp://www.life.hu/news/20151002-ismet-eltunt-egy-indonez-repulogep.htmlA tervezett leszállás előtt fél órával vesztették el a rádiókapcsolatot a repülőgéppel Sulawesi tartomány déli része fölött - írja az Orgio. NewsSúlyosan büntetik, aki eldobja a cigicsikket Párizsbanhttp://www.life.hu/news/20151003-szigorubb-buntetes-lepett-eletbe-oktober-elsejetol-a-francia-fovarosban-parizsban-a-cigarettacsikket.htmlSzigorúbb büntetés lépett életbe október elsejétől a francia fővárosban a cigarettacsikket közterületen eldobókra: 68 euró pénzbüntetést szabnak ki rájuk. NewsOrigoRomlott húst akartak ovisoknak adni Ceglédenhttp://www.life.hu/news/20151002-ismeretlen-eredetu-hust-szolgalta-volna-fel-cegleden-tobb-ezer-gyereknek.htmlElképesztő állapotokra bukkantak egy Pest megyei vágóhídon a Nébih munkatársai, ahonnan a kijött húsárutól több ezer gyermek betegedhetett volna meg. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.