Hihetetlen! 67 darab öttalálatos volt a lottósorsoláson

Forrás: Thinkstock -
hatos lottó nyeremény pénz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hatos lottó sorsolásán ezen a héten nem volt telitalálatos szelvény.

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 40. héten megtartott hatoslottó-számsorsoláson a következő számokat húzták ki: 9, 19, 25, 38, 39, 41.

Forrás: Thinkstock

Hattalálatos szelvény nem volt, öttalálatos azonban 67 darab. Az ő nyereményük egyenként 235 985 forint. Négytalálatosból 3255 darab érkezett, nyereményük 4855 forint. Háromtalálatos szelvényből pedig 49 490 darab volt, az ő nyereményük egyenként 1120 forint.

Eddig tizenhat halottja van a dél-franciaországi ítéletidőnekhttp://www.life.hu/news/20151004-eddig-tizenhat-halottja-van-a-del-franciaorszagi-iteletidonek.htmlTizenhatan meghaltak és hárman eltűntek a dél-franciaországi ítéletidőben. Voltak, akik az elárasztott utcákon fulladtak meg. A heves esőzések miatt a Brague folyó kilépett medréből, a francia Riviérán szünetel a vasúti közlekedés, több út és az A8-as autópálya is víz alatt van. Cannes-ban hetvenezer lakásban nem volt áram. News--Durva légörvény: Egy utas feje törte be az American Airlines járatának mennyezetéthttp://www.life.hu/news/20151004-legorveny-razta-meg-az-american-airlines-gepet-betorte-a-fejevel-az-utas-a-repulo-mennyezetet.htmlLégörvény rázta meg az American Airlines gépét. News--Önkezével vetett véget életének az oregoni ámokfutóhttp://www.life.hu/news/20151004-christopher-sean-harper-mercer-az-oregoni-amokfuto-ongyilkos-lett.htmlA rendőrség kiérkezésekor öngyilkos lett Christopher Sean Harper-Mercer, aki csütörtökön fegyveres támadást hajtott végre saját főiskolai csoporttársai ellen az Oregon állambeli Roseburgben. Kilenc embert ölt meg. News--Bevásárlóközpontba hajtott egy busz: Ketten meghaltak!http://www.life.hu/news/20151004-bevasarlokozpontba-hajtott-egy-busz-coventry-varosaban-ketten-meghaltak.htmlSzombat este egy bevásárlóközpontba hajtott egy emeletes busz az angliai Coventry belvárosában. Ketten meghaltak, heten pedig megsebesültek; egyikük állapota súlyos - közölte a rendőrség. NewsAFPTíz dolog, amit biztosan nem tudtál SpongyaBobrólhttp://www.life.hu/news/20151002-spongyabobrol-vilaghiru-rajzfilmfigurarol-most-tiz-dolgot-tudhatsz-meg-amit-eddig-biztosan-nem.htmlSpongyaBob Kockanadrág az animációs univerzum egyik legismertebb és legszerethetőbb figurája, akiről most az is kiderült, hogy Palvin Barbi testére simulva alszik. News--Elképesztő luxus: Kukkants be Tom Cruise eladó álomotthonába!http://www.life.hu/news/20151003-tom-cruise-szinesz-alomotthonaba-bepillantast-nyertunk-a-terasz-es-a-kilatas-lenyugozo.htmlA világhírű színész úgy döntött, megválik szuperkéglijétől, amelynek teraszán mi is szívesen tengetnék a mindennapjainkat. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.