Bevásárlóközpontba hajtott egy busz: Ketten meghaltak!

Forrás: AFP -
baleset busz bevásárlóközpont
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombat este egy bevásárlóközpontba hajtott egy emeletes busz az angliai Coventry belvárosában. Ketten meghaltak, heten pedig megsebesültek; egyikük állapota súlyos - közölte a rendőrség.

A BBC idézte a hatóságok szóvivőjét. A tájékoztatás szerint egy emeletes busz előbb több személyautónak ütközött, majd a járdára hajtva egy bevásárlóközpont bejárata feletti előtetőbe csapódott.

Illusztráció. Forrás: AFP

Egy járókelő, egy hetvenes éveiben járó nő, meghalt. Életét vesztette még egy nyolcéves gyermek is, aki a busz emeletén, a járműnek közvetlenül abban a részében utazott, amely az épületnek csapódott.

További hét utas megsérült, egyiküket súlyos állapotban vitték kórházba. Többen a busz felső részébe rekedtek.

"Gyereksikolyokat hallottam a busz felső szintje felől, mindenki visított, két gyerek beszorult a roncsok közé a jármű tetején" - mondta egy szemtanú. Egyelőre azonban nem derült ki, hogy miért történt a baleset.

Tíz dolog, amit biztosan nem tudtál SpongyaBobrólhttp://www.life.hu/news/20151002-spongyabobrol-vilaghiru-rajzfilmfigurarol-most-tiz-dolgot-tudhatsz-meg-amit-eddig-biztosan-nem.htmlSpongyaBob Kockanadrág az animációs univerzum egyik legismertebb és legszerethetőbb figurája, akiről most az is kiderült, hogy Palvin Barbi testére simulva alszik. News--Elképesztő luxus! Repülés első osztályon kutyusok részére is?http://www.life.hu/news/20151002-repules-elso-osztalyon-kutyusok-reszere-irany-a-gazdik-utan-mallorcara.htmlA lelkes gazdik akár első osztályú jegyet is válthatnak kis kedvencüknek, hogy kövessék őket Mallorcára. News--Elképesztő luxus: Kukkants be Tom Cruise eladó álomotthonába!http://www.life.hu/news/20151003-tom-cruise-szinesz-alomotthonaba-bepillantast-nyertunk-a-terasz-es-a-kilatas-lenyugozo.htmlA világhírű színész úgy döntött, megválik szuperkéglijétől, amelynek teraszán mi is szívesen tengetnék a mindennapjainkat. News--Elképesztő utazóbőrönd: Nem is gondolnád, mi mindenre képes!http://www.life.hu/news/20151003-borondbol-iroasztal-igy-barhova-magaddal-viheted-az-irodadat.htmlAkár a saját irodádat is magaddal cipelheted abban a trendi bőröndben, amit pikk-pakk átváltoztathatsz íróasztallá. NewsNorthfotoÚton, útfélen: Különleges vonathotel nyílt Brüsszelbenhttp://www.life.hu/news/20151003-vonat-hotel-nyilt-brusszelben-a-szobak-vonatfulkekbol-lettek-kialakitva.htmlIgaz picit szűk és fapados, de legalább különleges az a vonathotel, ahol nem zötykölődik alattad az ágy éjszaka. News--Ezek az ötös lottó másfél milliárdot érő számaihttp://www.life.hu/news/20151003-ezek-az-otoslotto-masfel-milliardot-ero-szamai-a-40-jatekheten.htmlAz ötös lottó nyerőszámai a 40. játékhéten a következők voltak: NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.