Meghalt az internet 13 éves sztárja, Caleb Logan

Forrás: Instagram/officiallybratayley -
halál rajongó internet egészséges sokk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert YouTube-sorozat, a Bratayleys egyik szereplője, Caleb Logan 13 éves korában elhunyt.

A fiú anyukája, aki szintén szerepelt a családi sorozatban, Instagram-oldalán közölte a hírt a rajongókkal szombaton. „Tegnap este 7 óra 8 perckor Caleb Logan Bratayley természetes okokból örökre eltávozott. Mindannyiunkat sokként ért. A vicces, szeretetre méltó és bájos személyiségébe mindenki beleszeretett, aki az internetről ismerte, vagy barátja, családtagja volt.”

Forrás: Instagram/officiallybratayley

A rajongók, akik a legutolsó videóban is kicsattanóan egészségesnek és jókedvűnek látták a fiút, értetlenül állnak halála előtt. A család több részletet azonban nem osztott meg az esetről. Az még nem tisztázott, hogy így is folytatják-e a vlogolást.

A cél előtt halt meg egy futó Nagykanizsán http://www.life.hu/news/20151005-meghalt-egy-negyvenot-eves-ferfi-a-hetvegi-futoversenyen.htmlVasárnap délelőtt rosszul lett, és a helyszínen meghalt egy férfi a X. Kanizsai Futófesztiválon. News--Milliós adósságba hajszolta gondozója Uhrin Benedek fiáthttp://www.life.hu/news/20151005-uhrin-benedek-fogyatekos-fiat-attilat-millios-adossagba-hajszoltak.htmlUhrin Benedek egyedül maradt fogyatékos fiát, Attilát állítása szerint nem hivatalos gondozója hatalmas adósságba sodorta. A férfi feljelentést is tett.NewsMTI/Nagy LajosIdős férfit gázolt el egy Budapestre tartó vonat Tatabányánhttp://www.life.hu/news/20151004-az-idos-ferfit-az-allomasnal-utotte-el-a-budapestre-tarto-vonat-tatabanyan.htmlVasárnap délután a Komáromból Budapestre tartó személyvonat a tatabányai állomásnál ütött el egy embert, aki a baleset következtében elhunyt. NewsMTI/Máthé ZoltánEddig tizenhat halottja van a dél-franciaországi ítéletidőnekhttp://www.life.hu/news/20151004-eddig-tizenhat-halottja-van-a-del-franciaorszagi-iteletidonek.htmlTizenhatan meghaltak és hárman eltűntek a dél-franciaországi ítéletidőben. Voltak, akik az elárasztott utcákon fulladtak meg. A heves esőzések miatt a Brague folyó kilépett medréből, a francia Riviérán szünetel a vasúti közlekedés, több út és az A8-as autópálya is víz alatt van. Cannes-ban hetvenezer lakásban nem volt áram. News--Bevásárlóközpontba hajtott egy busz: Ketten meghaltak!http://www.life.hu/news/20151004-bevasarlokozpontba-hajtott-egy-busz-coventry-varosaban-ketten-meghaltak.htmlSzombat este egy bevásárlóközpontba hajtott egy emeletes busz az angliai Coventry belvárosában. Ketten meghaltak, heten pedig megsebesültek; egyikük állapota súlyos - közölte a rendőrség. NewsAFPElképesztő luxus! Repülés első osztályon kutyusok részére is?http://www.life.hu/news/20151002-repules-elso-osztalyon-kutyusok-reszere-irany-a-gazdik-utan-mallorcara.htmlA lelkes gazdik akár első osztályú jegyet is válthatnak kis kedvencüknek, hogy kövessék őket Mallorcára. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.